Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Priekš SAAB pārāk slābi

Cerības uz hole in one balvas materializēšanos golferiem atkal jāatliek uz citu reizi. Lai cik sparīgi svētdien „Viesturos” centās SAAB kausa „Open” dalībnieki, īpašajā 7.bedrītē tikai dažiem izdevās tādi pirmie sitieni, par kuriem varēja mēģināt tālāk attīstīt teoriju „kas būtu, ja būtu”.

Laikam jau tik grūti no galvas izdzenamā doma par četru riteņu lielo balvu, kas redzēta pie kluba mājas, un pārmērīga centība ne vienam vien liedza uz 7.bedrītes tee izdarīt visu iespējamo, lai bumbiņa lidotu tieši karoga virzienā.

Ja SAAB uz vienu dienu varētu nopelnīt ar trāpījumu uz 7.grīna, pat tad mašīna no pašreizējiem saimniekiem būtu šķirta ne vairāk kā nepilnu mēnesi.

Vistuvāk mērķim pēc pirmā sitiena tika Mārtiņa Pukšes bumbiņa, kas palika pāris metru uz labo pusi no bedrītes. Iespējams, vēl tuvāk gandrīz neiespējamās misijas izpildei bija Linda Dobele. Viņas bumbiņas trajektorija pēc sitiena no tee šķita ideāla līdz pat brīdim, kad bumbiņa apstājās. Diemžēl tas notika tos pašus pāris metrus pirms bedrītes. Pēc attāluma līdz bedrītei centīgas pārmērīšanas Pukšes vārds tomēr saglabāja vietu cerīgāko sitēju saraksta augšgalā.

Neveiksmes hole in one lietās neliedza golferiem pacīnīties par uzvaru HCP neto vērtējumā. Spēcīgākajā grupā kungiem labākais bija Dāvis Puksts, kam izdevās sasniegt arī labāko stroke rezultātu (74), bet dāmām nepārspēta palika Vineta Ruka.

Citās handikapa grupās uzvarēja Edgars Gauručs, Aigars Āboliņš un Ingemāra Jansone.

Pēdējās izmaiņas , 06.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē