Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pļavu golferiem ekspresmači

Īpaši saspringta diena pļavu golfa spēlētājiem solās būt 19.augusts, kad sacensību kalendārā tiks apvienoti divi turnīri. Ja rīta pusē Valmieras pagasta „ Avotos” būs kārtējais Pļavu golfa čempionāta posms, tad pēcpusdienā visi jau tiks gaidīti uz starta „Denderu” kausa izcīņā. Sacensību rīkotāji ir pārliecināti, ka spēlēt gribētājiem izdosies veiksmīgi apvienot abus pasākumus.

Valmieras rajona Vaidavas pagasta „Denderos” golferu pulcēšanās un izloze ir paredzēta plkst. 15.00, turklāt ir atļauts iepriekš telefoniski pieteikties pie Jāņa Ūļa (t.29242644).

Pļavu golfa čempionāta spēlētājiem neesot pamata uztraukties, jo „Avotos”, jo pirmais starts valmieriešiem paredzēts jau plkst. 8.00. Sacensību atklāšana un otrais starts būs plkst. 10, savukārt un pēdējais starts - plkst. 12. Jau plkst. 14 ir plānotas pārspēles un apbalvošana, lai tūlīt pēc tam varētu doties uz „Denderiem”.

Taču tas viss attiecas uz tālāku nākotni. Līdz tam 12. augustā notiks pļavu golfa čempionāta posms notiks Valmieras rajona Bērzaines pagasta „Zēmelēs”.

Pēdējās izmaiņas , 03.08.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē