Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Webb triumfē "Evian Masters"

Divus gadus bez uzvarām dzīvojušajai Karrie Webb pienākuši daudz labāki laiki, jo pirmā vieta "Evian Masters" 31 gadu vecajai austrālietei bija šosezon jau trešais tituls. Tik veiksmīga šogad nav bijusi neviena viņas konkurente. Pēdējā kārtā Webb nospēlēja ar -4 zem PAR, liedzot karjerā pirmo profesionāles uzvaru sešpadsmitgadīgajai Michelle Wie.

"Evian Masters" paviesojās pat profesionāļu saimē pavisam rets putns - 441 metrus garo 9.bedrīti (PAR 5) Lorena Ochoa izspēlēja ar diviem sitieniem, gūstot pirmo albatrosu "Evian Golf Club" laukuma vēsturē. Viņas laimīgā nūja bija hibrīds, kas ļāva no 170 metru distances trāpīt bedrītē.

Bija arī citas veiksminieces. Heather Young par pirmajā kārtā 17.bedrītē ar divmetrīgu bekspinu iesisto hole in one saņēma "Renault Modus" auto.

Webb turnīru noslēdza ar -16 zem PAR (272 sitieni), par vienu sitienu apsteidzot Wie un 42 gadus veco Laura Davies. Uzvarētāja nopelnīja 450 000 dolāru no trīs miljonu balvu fonda, kas turnīrā bija lielāks nekā jebkad iepriekš. Līdz ar to Webb atguva pirmo vietu LPGA Naudas listē.

Savukārt Wie nācās atzīt, ka gūt uzvaru nav tik viegli, kā gribētos. Taču arī dalīta otrā vieta ir šogad viņas labākais sasniegums.

Ochoa ar -13 zem PAR finišēja piektā. Savukārt Natālija Gulbe ar -1 zem PAR Francijā dalīja 25.vietu.

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē