Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā diena tikai skandināviem (2)

Nevienam no Latvijas golferiem neizdevās pārvarēt "Hansabanka Baltic Open" katu, tādēļ svētdien turnīra izšķirošā kārta būs skandināvu iekšējā lieta. Vistuvāk spēlēšanai arī svētdien bija Mikus Gavars, tomēr ar +2 pieveiktās 18 bedrītes izrādījās pārāk smaga nasta, lai ar to uzlēktu līdz trešajai kārtai. Mājiniekiem paliek iespēja cīņu par uzvaru vērot skatītāju lomā, un redzēt nešaubīgi būs ko.

Spēlēšanai izšķirošajā kārtā kvalificējās 57 golferi. Tie, kam neizdevās summā nospēlēt vismaz ar -1 zem PAR, ceļasomas var sākt pakot jau sestdienas vakarā.

Gavara rezultāts +3 spēcīgajā konkurencē un spēlējot no tālākajiem tee no vienas puses nebūt nav peļams rezultāts, taču pats golferis atzina, ka vajadzēja tomēr nospēlēt labāk. Otrajā kārtā Gavaram bērdiju iespēju radīšana nebija īpaša problēma, bet to realizācija gan. Nevienā no bedrītēm bērdiju puti nekrita, lai arī ne vienā vien bedrītē distance tam bija ļoti pateicīga.

Viens garāks ripinājums Gavaram tomēr izdevās, taču tas 15.bedrītē ļāva saglābt PAR, nevis pretendēt uz ko vairāk. Sācis spēli no 10.bedrītes, Gavars visu laukumu, izņemot divas bedrītes, izgāja ar PAR. Pa vienam liekam sitienam nācās izdarīt 2. un 7.bedrītē.

Kopvērtējumā Gavars dalīja 85.vietu 133 spēlētāju konkurencē. Nevienam no pārējiem trim latviešiem pirmajā simtniekā iekļūt neizdevās. Artūrs Krukovs dalīja 107.vietu (+7), Dāvis Puksts finišēja 127.vietā (+15), bet Valdis Liepiņš (+26) noslēdza rezultātu tabulu.

Cīņā par 47 350 eiro balvu fondu izšķirošie notikumi būs svētdien. Divi pēdējie flaiti, kuros sadalīti pa divi būs galvenie pretendenti uz uzvaru, spēli sāks attiecīgi plkst. 12.21 un plkst. 12.30. Tie, kam kata šķēres gandrīz ķēra papēžus, laukumā dosies no plkst. 8.09. Paredzams, ka uzvarētājs un 10 000 eiro ieguvējs kļūs zināms pēc plkst. 15.

Līdera pozīcijas pēc otrās dienas saglabāja zviedrs Klas Hallgren, kura rezultāts summā ir -12 zem PAR. Otro vietu ar -10 zem PAR dala līdera tautietis Pontus Ericsson un soms Juha Pekka Peltomaki, kurš no bugijiem brīvā raundā ar deviņiem bērdijiem atkārtoja pavisam svaigo "Ozo Golf Club" laukuma rekordu (63). Ericsson savukārt pamanījās iesist īglu 2.bedrītē, un pirmo deviņnieku izspēlēt ar 30 sitieniem.

Ja kādam pēdējā kārtā izdosies 13.bedrītē trāpīt ar vienu sitienu, laimīgajam būs jādomā, kā aizdabūt uz dzimteni pamatīgu "Sharp" televizoru ar mājas kinozāles aprīkojumu.

"Hansabanka Baltic Open" rezultāti pēc 2.kārtas: http://www.golfdata.se/live/res_rond_only.asp?tk=D0630XX&tour=ST&rond=2

"Hansabanka Baltic Open" rezultāti aptuvenā tiešsaistē: http://www.golfdata.se/live/res_lbo.asp?tk=D0630XX&tour=STtk=D0630XX&tour=ST

Pēdējās izmaiņas , 30.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē