Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Gavars dienu noslēdz ar +1 (2)

Vai Mikum Gavaram izdosies pārvarēt katu un otro gadu pēc kārtas spēlēt "Hansabanka Baltic Open" izšķirošajā kārtā, rādīs tikai sestdiena, taču pirmā diena ar +1 virs PAR viņu atstāja pretendentu lokā. Interesantu notikumu "Ozo Golf Club" laukumā netrūka jau pirmajā profesionāļu turnīra dienā, jo krita gan laukuma rekords, gan bija absolūtas precizitātes demonstrējums bedrītes iekarošanā ar hole in one.

Pēc Pro-Am turnīra skarbi vējainā pārbaudījuma piektdien "Ozo Golf Club" laukums pret spēlētājiem bija vēlīgāks, un to nekavējās izmantot zviedrs Klas Hallgren. Nospēlējot ar -9 zem PAR, viņš uzrādīja jaunu laukuma rekordu. Iepriekšējais rekords - 64 - kopš 2004.gada piederēja vēl vienam "Hansabanka Baltic Open" dalībniekam Peter Malmgren.

Deviņi bērdiji un deviņi PAR. Tāda bija Hallgren pirmās kārtas rezultātu kartiņa.

Savukārt hole in one varoņa pienākumus uzņēmās rekordista tautietis Lars Christensen - viņam 3.bedrītē pie nūjas bija jāķeras tikai vienu reizi.

Cīņas "Ozo" laukumā vēl turpināsies sestdien un svētdien. Gavara rezultāts pagaidām ir vienu sitienu aiz provizoriskās kata robežas.

Gavars atzina, ka pirmajā kārtā izdevies nospēlēt pēc plāna - neļaut sev pirmajās deviņās bedrītēs savākt vairāk par +2 virs PAR, bet otrajās deviņās bedrītēs kādu sitienu vēl atgūt.

Ar savu labāko spēli otrajā kārtā uz kata pārvarēšanu vēl var pretendēt "Ozo Golf Club" pro Artūrs Krukovs, taču citiem Latvijas golferiem svētdien drīzāk būs vieta skatītājos.

Krukovs nospēlēja ar +2 virs PAR un dala 76.vietu, Puksts 18 bedrītes izspēlēja ar +7, kas deva dalītu 121.vietu, savukārt Valdis Liepiņš ar +11 virs PAR ieņem 130.vietu 133 golferu konkurencē. Otram "Ozo Golf Club" pro Hakan Svensson pēc pirmās dienas ir +4. Trīskāršu bugiju Svensson nopelnīja 8.bedrītē.

Sestdien Gavaram starts būs plkst. 13.40 no 10.tee. Krukovs spēli sāks plkst. 9.40.

"Hansabanka Baltic Open" 1.dienas rezultāti: http://www.golfdata.se/live/res_lbo.asp?tk=D0630XX&tour=STtk=D0630XX&tour=ST

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē