Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Broderam veiksmīgs "Young Masters" sākums

Nospēlējot ar diviem sitieniem virs PAR, Kārlis Broders ceturtdien Austrijā dalīja 16.vietu pēc pirmās kārtas tradicionālajā "European Young Masters" turnīrā. No junioru izlases meitenēm pirmajā kārtā labāk gāja Kristai Puisītei, kura ieņem 28.vietu. Turnīrs notiek trīs kārtās un noslēgsies sestdien.

Broders "Golfclub Murhof" laukumā nospēlēja stabili - trīs bugiji (PAR 4, PAR 3, PAR 4) un viens bērdijs (PAR 5). Ne tik veiksmīga diena bija Svenam Marksam, kura rezultāts 50 dalībnieku konkurencē bija 89 sitieni. Līderis ar -6 zem PAR pēc pirmās dienas ir portugālis Pedro Figueiredo.

Māra Puisīte pirmās kārtas finišu sasniedza ar 85 sitieniem, kas deva dalītu 37.vietu 45 spēlētāju konkurencē. Kristai Puisītei bija 81 sitiens. Labāko rezultātu 18 bedrītēs sasniedza skotiete Carly Booth - 70 sitieni (-2 zem PAR).

"European Young Masters" notiek jau 11.reizi, un trešo gadu pēc kārtas jaunie golferi sacenšas "Golfclub Murhof".

Papildus individuālajai ieskaitei, kur cīnās 27 valstu golferi, labākos noteiks arī Nāciju ieskaitē, ik dienu summējot trīs labāko spēlētāju rezultātus.

"European Young Masters" rezultāti tiešsaistē: http://www.golf.at/turniere/live_score.asp?clubnr=601&turniernr=317&a=netto

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē