Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Ahvenainen un Gavrilovai čempionu tituli

Ar Timo Ahvenainen un Lidijas Gavrilovas uzvarām svētdien "Viesturos" noslēdzās Latvijas senioru čempionāts. Karstais laiks tika vairojis diždāmu apņēmību, jo dalībnieču skaits salīdzinājumā ar pagājušo gadu bija gandrīz divkāršojies. Turpretim kungu konkurencē šogad senioru rindas bija kļuvušas retākas.

Pirms gada Ahvenainen senioru čempionātā ieņēma 8.vietu, taču šoreiz nospēlēja ar 83 sitieniem, un ar to pietika vairāk nekā pārliecinošai uzvarai. Tuvākos konkurentus čempions apsteidza par 15 sitieniem.

Ja sacensību nolikums ļautu, būtu divi otrās vietas ieguvēji, tomēr čempionātā vietu dalīšana trijniekā nebija paredzēta. Tādēļ ar 98 sitieniem nospēlējušie Lehs Luginskis un Antanas Butrimas piedalījās pārspēlē 9.bedrītē. Veiksmīgāks izrādījās Luginskis, bet Butrimam nācās samierināties ar 3.vietu 15 dalībnieku konkurencē.

Itin pārliecinoši čempiones kausu nodrošināja arī Lidija Gavrilova. Nospēlējusi ar 89 sitieniem, otrās vietas ieguvēju Sandru Opiti uzvarētāja apsteidza par septiņiem sitieniem. Trešo vietu izcīnīja Ilga Tiknuse. Atšķirībā no pagājušā gada ar pieteikšanos vien bija par maz, lai nodrošinātu vietu laureātu trijniekā, jo spēlēja piecas dāmas.

Latvijas senioru čempionāta rezultāti: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=133

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē