Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Skoti paliek jaunāki

Pašmāju golfa vecmeistariem vairs nav miera pat tādos īpašos turnīros kā Skotu kauss, jo arī tur godalgotas vietas arvien sparīgāk aizņem gados jaunākie spēlētāji. Svētdien "Viesturos" ar golfa palīdzību pēcsvētku dzīvē aklimatizējās 13 komandas, no kurām labākais izrādījās Edgara Gauruča un Gunta Šantara duets.

Otro vietu HCP neto spēlē izcīnīja labāko stroke rezultātu (67) sasniegušie Reinholds Pīrāgs un Kārlis Eniņš, bet trešie bija pērn par "Viesturu" labākajiem skotiem kļuvušie Tālivaldis Pētersons un Konstantins Grava.

Kā atzina sacensību dalībnieki, turnīrs pagāja mierīgā gaisotnē un bez lielas nervu bendēšanas. Pat tie, kam diez ko labi neveicās, šajā reizē to īpaši nepārdzīvoja, spriežot, ka citu reizi paveiksies labāk.

Tā kā šoreiz daļa Skotu kausa tradicionālo dalībnieku bija devusies apskatīt tuvāk lielā futbola kaislības, organizatori ir pārliecināti, ka šāds turnīrs piedzīvos ilgu turpinājumu, jo pat pēcjāņu rītā uz starta bija gatavas stāties padsmit komandas.

Pēc kungu atpūtas turnīra svārkos nākamajā nedēļas nogalē gaidāms pavisam cita novirziena golfs - "Ozo Golf Club" risināsies Latvijas amatieru čempionāts. "Viesturos" visu vecumu golferi tagad būs gaidīti 9.jūlijā uz "Sportland" Ģimeņu kausa posmu.

Skotu kausa rezultāti apskatāmi, klikšķinot uz "karstās saites" vai šeit: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=124

Pēdējās izmaiņas , 25.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē