Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Jansonei uzvara ar -2

Kā nulles handikapa golferim iespējams droši uzvarēt HCP stableford spēlē, sestdien „Ozo Golf Club” parādīja Laura Jansone. Nospēlējot ar -2 zem laukuma PAR, Jansone izcīnīna pirmo vietu „Lattelecom Technology Open” dāmu konkurencē. Kungiem ar lielāko stableford punktu guvumu labākais spēcīgākajā grupā bija Dainis Babulis, bet otrajā grupā uzvarētāja balva tika Harijam Barisam.

Rezultāti izrādījās blīvi arī rezultātu tabulas augšdaļā. Babulis savāca 40 punktu, bet par punktu mazāks guvums bija Robertam Tiļukam un Mārcim Broderam. Labāka finiša dēļ otro vietu ieņēma Tiļuks, savukārt Broders vecākais noslēdza labāko trijnieku.

No junioru izlases visaugstāk kungu konkurencē tika Kārlis Broders, ierindojoties 8.vietā, lai gan viņš nospēlēja labāk par savu handikapu (HCP 2).

Dāmām visas pirmā trijnieka spēlētājas guva pa 38 punktiem, un visu izšķīra labāk nospēlētās pēdējās bedrītes. Jansone, kam pēdējā deviņniekā bija seši bērdiji (no tiem četri pēc kārtas), pelnīti bija pirmā, atstājot aiz sevis Ievu Čači un Māru Puisīti. Pēdējās deviņas bedrītes Jansone izgāja ar 31 sitienu!

Uz turnīru bija ieradušies vairāki igauņi, taču starta listē ierakstītie spēcīgākie vārdi tā arī palika tikai uz papīra.

Turnīra rīkotājiem diena izvērtās negaidīta stresa pilna, jo izrādās, ka vērā ņemamai daļai golferu interese par spēlēšanu „Lattelecom Techology Open” aprobežojās ar pieteikšanos, turklāt noklusējot savu lēmumu uz starta neierasties. Līdz ar to sekoja pēdējā brīža izmaiņas starta laikos, kas nevienam prieku nedarīja.

Turklāt daži golferi, kuru pieteikumi turnīram vairs netika pieņemti pārpildītā spēlētāju saraksta dēļ, uz mačiem ieradās skatītāju lomā, un saprotamu iemeslu dēļ bija vīlušies.

Lai novērstu līdzīgu problēmu atkārtošanos nākotnē, tiks izskatīta iespēja sacensības reitingā ieskaitīt kā apaļu nulli tiem, kuri savu dalību turnīrā būs pieteikuši, bet starta brīdī bez jelkādiem skaidrojumiem izrādīsies bez vēsts pazuduši.

Līdz „Ozo Golf Club” paredzētajam nākamajam turnīram ir gandrīz divas nedēļas laika, un noderētu biežāk iegriezties treniņlaukumā, jo jūnija pēdējā dienā sāksies cīņas Latvijas Amatieru čempionātā.

"Lattelecom Technology Open" rezultāti apskatāmi, klikšķinot uz karstās saites, kā arī šeit: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=122

Pēdējās izmaiņas , 17.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē