Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Puksts uz viļņa

Golfa laukuma „Viesturi” čempionāta pirmajā kārtā sestdien krietnu rezervi iekrāja Dāvis Puksts, ar rezultātu 67 sitieni iegūstot sešu punktu pārsvaru pār tuvāko konkurentu Kārli Broderu. Svētdien pēdējā flaitā spēlēs arī Valdis Liepiņš, kam „Viesturu” pro darba gaitās iepazīto laukumu izdevās izspēlēt ar 75 sitieniem. Dāmu konkurencē, neraugoties uz skolu izlaidumu sezonu, līdere pēc pirmās kārtas ar 76 sitieniem ir Krista Puisīte. 

Kā pa viļņiem nospēlēja Mikus Gavars, kam 82 sitieni pēc pirmās dienas ļauj dalīt neierasti zemo 8.vietu. Gavara rēķinā bija gan deviņi sitieni 4.bedrītē, gan īgls otrā apļa 6.bedrītē.  

Handikapa neto ieskaitē, kur balvas pienācās pēc pirmās dienas rezultātiem, kungiem spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Puksts. Dāmām divās grupās labākās šajā vērtējumā bija Linda Dobele un Diāna Lediņa, savukārt kungiem vēl divās HCP grupās uzvarēja Kārlis Eniņš (HCP 13-24) un Anrijs Brencāns (HCP 25-36). 

Sestdien cīņas turpinājās arī Vācijas starptautiskajā čempionātā meitenēm – ciktāl rīkotāji ir apkopojuši otrās kārtas rezultātus, latvietēm tie izskatās cerīgi. Māra Puisīte, lai arī acīmredzot nepārvarēs katu, otrajā dienā nospēlēja ar +3, un krietni pakāpsies rezultātu tabulā. Laura Jansone pirms atlikušo trīs bedrīšu rezultātiem šajā kārtā ir -1 pret laukumu, un saglabā lieliskas izredzes kvalificēties trešajai dienai. 

„Viesturu” čempionātā svētdien izšķirošajā kārtā spēlētāji laukumā dosies apgriezti proporcionālā secībā izredzēm uz pirmo vietu. Trīs spēcīgākie kungu flaiti un labākā dāmu trijotne startēs pēcpusdienā, bet pārējie – atbilstoši tee times no plkst. 8. 

"Viesturu" tee times 2.dienai apskatāmi karstās aktualitātes rindā, Turnīru sadaļā un klikšķinot uz šīs saites: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=kal&rezul=121 

"Viesturu" pirmās dienas rezultāti pieejami turnīru sadaļā un šeit: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=121 

Vācijas starptautiskā meiteņu čempionāta rezultāti ne gluži online, bet kaut kas līdzīgs tomēr: http://www.capri-sonne-golf-cup.de/index.php?page=604&turnierid=11085&runde=1&job=live

Pēdējās izmaiņas , 10.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē