Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Gavara „LMT Open”

Kā jau gadās pēc pašam ne pārāk veiksmīga turnīra, dažs golferis sestdien sprieda, ka grīni bijuši pārāk lēni, bet citiem – pārsteidzoši ātri. Vēl ne viens vien sprieda, ka spēlēšanu „LMT Open” traki sarežģītu padarījis brāzmainais vējš, turpretim Mikus Gavars uzvarējis gan stableford, gan stroke ieskaitē ar visu bija apmierināts. Un ne velti, jo rezultāts 68 sitieni ir pietiekami daiļrunīgs. 

Spēcīgākajā kungu HCP grupā tikai Gavaram izdevās uzlabot handikapu. 

Visi spēlētāji izbaudīja turnīra sponsoru LMT pilnu servisu, tomēr hole in one balva, sekojot bēdīgai tradīcijai, arī šoreiz palika bez īpašnieka. Vēju pluinītajā „Ozo Golf Club” 13.bedrītē drūmi plunkšķi skanēja biežāk par bumbiņu pakšķēšanu pēc kritiena uz grīna, tādēļ BMW automobili nācās izmantot tikai par fonu skaistām bildēm.

Turnīrs arī apliecināja, ka praktiski tikai juniori ir naski uz spēlēšanu izlasē tādā turnīrā kā EGA „Challenge Trophy”. Uz svētdien iecerēto papildus kvalifikācijas kārtu nesavācās pat seši pretendenti, ar ko pietiktu nacionālās izlases nokomplektēšanai. 

Tā kā noteiktā atlase nav notikusi, Latvijas komandas uz EGA „Challenge Trophy” pašlaik formāli nav. Līdz ar to federācijai būs jālemj, ko darīt. Vai uzskatīt, ka komandas nav un Slovēnijā nebūs, vai pēc citiem kritērijiem piemeklēt pašreizējiem četriem spēlēt gribētājiem vēl pāris golferu. 

Dāmām stableford spēlē par "LMT Open" uzvarētāju kļuva Daiga Barkāne, apsteidzot Ilgu Tiknusi un Kristu Puisīti. 

Kungiem otrajā HCP grupā labākais bija Andris Bariss, kam veiksmīgāka finiša dēļ izdevās apsteigt, šķiet, nu jau teju vai mūžīgo laureātu Igoru Lipski.  

Dienu vēlāk daudzi golferi izmantoja iespēju pacīnīties GK „Viesturi” kausa „Open”, kur kopējā ieskaitē šoreiz bija tikai divi uzvarētāji. Kungiem labākais HCP neto formātā izrādījās Kaspars Krištopans, savukārt dāmām vislabāk veicās Diānai Lediņai. 

Kā jau kluba turnīrā, savējo lokā vairākās nominācijās balvas dalīja GK „Viesturi” biedri.  

Rezultāti kā allaž apskatāmi ‘Turnīru’ sadaļā, vai arī klikšķinot uz attiecīgajām saitēm zemāk. 

„LMT Open”: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=118 

GK „Viesturi” kausa „Open”: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=119

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē