Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Uz izlasi pašu spēkiem

Organizatoriskā sistēma nacionālās kungu izlases atlasei startam EGA „Challenge Trophy” ir izveidota, bet pašiem pretendentiem vien būs jāseko, lai neko nepalaistu garām, jo aiz rokas neviens nekur netiks vadāts. Sistēma atlasei ir zināma jau labu laiku – divi raundi sitienu spēlē, piedaloties sestdien „LMT Open” un dienu vēlāk atsevišķā kvalifikācijas kārtā no baltajiem tee „Ozo Golf Club” laukumā.

Kā jau vēstīts, spēlēšanai svētdien kvalificēsies 12 labākie pēc „LMT Open” stroke rezultātiem. Taču arī citu tuvāko rezultātu īpašniekiem sestdien būs priekšlaicīgi kārt nūjas vadzī. Jāņem vērā, ka kāds uz spēlēšanu Slovēnijā varbūt nemaz netēmē, turklāt izlases kandidātu ieskaitē tiks ņemti vērā tikai Latvijas pasu īpašnieku rezultāti.

Gatavību spēlēt svētdien paredzēto kvalifikācijas kārtu jāapliecina gan tiem, kas iekļūs divpadsmitniekā, gan spēlētājiem, kas, cerot uz vakancēm, iestāsies gaidīšanas listē. Savi nodomi jādara zināmi līdz sestdienas plkst. 21 „Ozo Golf Club” recepcijā.

Svētdien pretendentiem ir rezervēti četri tee times ap plkst. 10.

Pēc 36 bedrīšu izspēles rezultātu summēšanas arī kļūs zināms tas sešinieks, kas jūlija sākumā dosies uz Slovēniju. Tur tāpat kā kvalifikācijas mačos viss būs pašu rokās.

 

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē