Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Līdz Jāņiem uz Amatieru čempionātu

Principiālais lēmums spēlēt Latvijas Amatieru čempionātā, vai tomēr atteikties no dalības tik klasiskā turnīrā, katram jāpieņem ne vēlāk par Jāņiem, jo pieteikumu pieņemšana noslēgsies jau 26.jūnijā. Tiesa, jautājums par dalību trīs dienu ilgajā turnīrā nav atkarīgs tikai no brīvas gribas, bet arī zināma meistarības līmeņa. Aicināti pieteikties ir kungi ar HCP ne sliktāku par 27 un dāmas ar maksimālu HCP 30.

Tiem, kam rūp sava vieta LGF punktu reitingā, jo īpaši jāņem vērā, ka turnīra koeficients ir 1,2. Spēcīgākajiem arī jāatceras, ka Amatieru čempionāts paver drošu iespēju pārstāvēt Latviju prestižajā mačsacīkstē ar Igauniju. Kam izdosies iekļūt labāko četriniekā, vairs nebūs jāpaļaujas uz komandas kapteiņa īpašo labvēlību, jo vieta izlasē jau būs garantēta.

Pēc pirmajām divām dienām amatieru čempionāta fināla kārtai kvalificēsies 60 kungi un 12 dāmas, vai arī nedaudz vairāk dalītu vietu gadījumā. Ārpus konkurences varēs spēlēt arī ārzemnieki ar LGF handikapu kartēm, un viņiem cut pārvarēšanai ir atvēlēta sava kvota.

Dalības maksa čempionātā ir 150 latu, ja vien spēlētājs nav „Ozo Golf Club” biedrs vai sezonas kartes īpašnieks. Šīm divām kategorijām izdevumi aprobežosies ar 50 latiem. Īpaši labvēlīgi apstākļi ir junioriem (1988.gadā un agrāk dzimušajiem), kam spēlēšana amatieru čempionātā neizmaksās vairāk par 20 latiem. Visas iepriekš minētās cenas ietver arī pusdienas sacensību dienās.

Kā jau klasiski sportiskā turnīrā spēlēšana kungiem būs no baltajiem tee (dāmām – zilajiem tee).

Latvijas amatieru čempionāts risināsies no 30. jūnija līdz 2.jūlijam, savukārt Latvijas – Igaunijas mačs „Tallinna Golfiklubi”  Nītvaljā ir plānots 14.-16.jūlijā.

Tuvāk ar turnīra nolikumu var iepazīties http://www1.golfs.lv/?src=news&rub=101&newsid=1774

Turpat atrodama arī pieteikuma anketa: http://www1.golfs.lv/?src=statiska&rub=8

 

Pēdējās izmaiņas , 30.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē