Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Dārzi iesvētīti, ģimenes sarindotas

Maija pēdējās nedēļas nogales svētdienā cīņas bez liekiem kompromisiem ritēja divos laukumos – „Viesturos” bija pienācis laiks ģimeņu mačiem, bet „Salienā” risinājās debijas turnīrs PAR 3 Dārzu laukumā. „Sportland” Ģimeņu kausa 2.posmā labākie bija Laura un Vilmārs Jansoni, savukārt Salienā neatsverama izrādījās pieredze, ko guvuši jau ilgāku laiku ar laukumu pazīstamie.

Ģimeņu turnīrā Jansoni bija labākie abās ieskaitēs – sitienu spēlē scramble formātā viņu rezultāts bija 63 sitieni, ar ko tēvam un meitai pietika, lai 28 komandu konkurencē uzvarētu arī HCP neto ieskaitē.

Vietu sadalījumā HCP spēlē komandu handikapi izrādījās principiāli svarīgi, jo ar vienādu neto rezultātu (60 sitieniem) varēja gan uzvarēt, gan palikt aiz labāko trijnieka. Sarindojot labākos handikapu rangā, izrādījās, ka otrā vieta pienākas Svenam un Kristīnei Marksiem, bet trešie bija Igors un Ksenija Mališkovi.

Kā jau turnīra rīkotāji solījuši, ģimeņu turnīrā veido arī kopvērtējumu, pēc kura sezonas noslēgumā labākos nopietni apbalvos gan HCP neto, gan sitienu spēles ieskaitē.

Tikmēr divi desmiti golferu pavisam netālu jau turnīra gaisotnē izmēģināja „Saliena Golf” Dārzu laukumu. Lai gan visas bedrītes laukumā ir PAR 3, kā pēc trīs stundas ilgušās spēles atzina viens otrs turnīra dalībnieks, kopskats rezultātu kartiņā neko daudz neatšķīrās no „Viesturos” vai „Ozo Golf Club” piedzīvotiem cipariem.

Kungu konkurencē labākie bija tie, kam „Saliena Golf” ir arī darba vieta – laukuma būvnieks Māris Gulāns 18 bedrītēs sasniedza labākos skaitļus sitienu spēlē (65), bet grīnkīpers Einārs Mednis palika nepārspēts HCP neto ieskaitē.

Viesojoties „Saliena Golf”, katrs arī varēja pārliecināties par to, kā laukuma būvētājiem sokas labiekārtošanas darbos. Jau ir nobruģēti celiņi uz driving range, kā arī laukums pagaidu kluba mājas priekšā, kur izvietota nojume izsalkušajiem un izslāpušajiem.

„Saliena Golf” plāno jūnijā uzsākt trešdienu tūri, kur labākos apbalvos gan iknedēļas sacensībās, gan sezonas kopvērtējumā.

Rezultāti kā parasti apskatāmi 'Turnīru' sadaļā, vai arī klikšķinot uz šīm saitēm:

"Sportland" Ģimeņu kausa posms: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=117

Dārzu laukuma atklāšanas turnīrs: http://www1.golfs.lv/?src=kal&rub=2006&rezul=178

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē