Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

„Re&Re Open” uzvaras un veiksmes

Par sestdien „Re&Re Open” sasniegtajiem rezultātiem varēja priecāties ne tikai uzvarētāji. Mikus Gavars „Ozo Golf Club” nospēlēja ar -3 zem laukuma PAR, tomēr arī 69 sitieni HCP stableford spēlē šoreiz izrādījās par daudz, lai tiktu pirmajā vietā. Par „Re&Re” kausa ieguvēju kļuva Mārcis Broders, kam izdevās savākt par vienu stableford punktu vairāk, un pēc panākuma kļūt par single HCP īpašnieku.  

Gavars pēc turnīra atzina, ka spēle gāja no rokas, un izdevās gandrīz viss, kas iecerēts. Uzvara turnīrā Gavaram gan nogrima līdz ar bumbiņu 17.bedrītes izspēlē, jo ar tur zaudēto punktu viņam būtu pieticis, lai apsteigtu arī Mārci Broderu. Tomēr par pus punktu līdz 1,3 sadeldēts handikaps arī ir atzīmēšanas vērts panākums. 

Veiksmīga diena bija „Ozo Golf Club” pro Hakan Svensson, kam, neraugoties uz savu HCP 0,9, izdevās gūt 40 punktu, un līdz ar to kļūt par trešās vietas un HCP 0,5 īpašnieku.

Papildus optimisma devu pirms svētdien „Ozo Golf Club” paredzētās atklātās golfa dienas guva Rīgas Golfa skolas vadītāja Santa Puče, ar 38 stableford punktiem uzvarot dāmu konkurencē. No izlases meitenēm turnīra ieskaitē vislabāk veicās otrās vietas ieguvējai Kristai Puisītei, kas par vienu punktu apsteidza jaunāko māsu Māru. Laura Jansone ar labāko stroke rezultātu (74) ieņēma 6.vietu. 

Otrā handikapu grupā kungiem Roberts Tiļuks uzvarēja ar 42 punktiem, līdz ar to nākamajos mačos viņa vieta jau būs HCP 0-15 grupā, ja vien līdz tam izdosies handikapu nesabojāt. 

Bija arī mazāki, bet tikpat emocijām bagāti piedzīvojumi. Ļoti tuvu ideālam trāpījumam 13.bedrītē bija Rob Swedberg – bumbiņa piezemējās ne vairāk kā pāris centimetrus aiz bedrītes, atstājot klasisku pičmarku, taču zem grīna līmeņa spītīgi neievēlās. 

Rezultāti apskatāmi turnīru sadaļā un klikšķinot uz "karstās saites", kamēr to nebūs aizstājuši citi jaunumi.

Nākamais lielais turnīrs „Ozo Golf Club” būs jūnija pirmajā nedēļas nogalē, kad balvas saņems „LMT Open” laureāti. Iespējams, šajā turnīrā varēs spēlēt nevis klasiskie simt, bet 120 golferu.

Pēdējās izmaiņas , 27.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē