Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Uz Salienu bez sausiņiem

Jau labu laiku kā ir spēlējams Salienas Dārzu laukums, un pakāpeniski arvien pilnvērtīgāks kļūst "Saliena Golf" piedāvātais serviss. Sākot ar šo nedēļas nogali, pie pagaidu kluba mājas tiek solīta kafejnīca un alus nojume, kur varēs izvēlēties turpat grilētus ēdienus un dažādus atspirdzinošus dzērienus. Agras brokastis laukuma saimnieki gan nesola, bet ar pusdienām jau var rēķināties. 

Tos, kuri centīgi strādā pie savas spēles uzlabošanas, „Saliena Golf” aicina uz driving range ( 50 bumbas par 1LVL). Spēlētājiem ir pieejamas ģērbtuves ar dušu un WC, un nūju trūkuma gadījumā tās var izīrēt uz vietas.

„Saliena Golf” atgādina, ka visi ir svētdien laipni aicināti uz sezonas atklāšanas mačiem (plkst. 11 ar startu vienlaicīgi no visām izsitiena vietām). Tā kā 18 bedrīšu spēle ar balvām kungu un dāmu konkurencē būs PAR3 laukumā, tā  varētu aizņemt ne vairāk kā 4 stundas. Tiek aicināts ņemt līdzi arī ģimenes jaunākos golferus, jo jauniešiem līdz 18 gadiem ir 50% atlaide spēlei un bumbiņām treniņlaukumā.

Vēlāk šosezon (no 7.jūnija) katru trešdienu un piektdienu plkst. 11 „Saliena Golf” pulcēs jaunos spēlēt gribētājus no 6 līdz 18 gadu vecumam uz bērnu un jauniešu nodarbībām.

Tāpat no 7.jūnija visas sezonas garumā katru trešdienu no plkst. 15 līdz 18 ikviens spēlētājs „Saliena Golf” varēs piedalīties „Auto Group Baltic” atbalstītajā Trešdienu tūrē 2006. Neizpalikšot pārsteiguma un veicināšanas balvas, kā arī pienācīga pirmās vietas ieguvēja godināšana gan katru sacensību reizi, gan arī visas sezonas kopvērtējumā.

Palielinoties Pro veikala sortimentam, dāmām un kungiem piedāvā „Ecco”, „FootJoy” un „Adidas” ražojumus, nūju sekcijā ir pārstāvēta „Cleveland”, „Cobra”, „Titlest” un „Srixon” pagājušās sezonas un jaunākā produkcija, kā arī iesācējiem ļoti piemēroti RAM zīmola komplekti ar dzelžiem, vudiem. Tāpat varot atrast arī kādu hibrīdu un puteri par ļoti pieņemamām un konkurētspējīgām cenām.

„Saliena Golf” darba laiks ir no plkst. 9 (pirmdienās – plkst. 12) līdz plkst. 20.

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē