Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Golfa skola gaida papildinājumu

Lai meklētu un atrastu jaunus talantus, svētdien “Ozo Golf Club” risināsies jau ceturtā atklātā golfa diena, kur gaidīts būs ikviens vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem. Priekšzināšanas golfā nav obligātas. Golfa dienas pasākumi sāksies plkst. 12. 

Atklātajā Golfa dienā ikviens bērns varēs uzzināt, kas ir golfs, kā arī pats praksē izmēģināt golfa spēles elementus, vēsta Rīgas Golfa skola (RGS), kas darbojas „Ozo Golf Club”.

Par sporta veidu stāstīs, kā arī pamatsitienus demonstrēs „Ozo Golf Club” treneri Artūrs Krukovs un Hakan Svensson. Visiem, kam redzētais būs šķitis interesants, tiks dota iespēja iesaistīties iesācēju treniņgrupā, kas vasaras garumā darbosies divas reizes nedēļā.  

Vēlāk rudenī līdz ar mācību uzsākšanu treniņplāni tiks pieskaņoti skolai. RGS treniņdarbs turpināsies arī ziemā, kad būs nodrošināta iespēja treniņus aizvadīt telpās. Skola arī nodrošina audzēkņus ar visu nepieciešamo inventāru, tā kā ikvienam ir dota iespēja spert pirmos soļus, lai pierādītu savu apņēmību gūt panākumus golfa laukumā. 

RGS, kas ir pirmā bērnu un jauniešu golfa sporta skola Latvijā, šovasar atzīmēs darbības trīs gadu jubileju. Skolas galvenais mērķis ir golfa spēles popularizēšana bērnu un jauniešu vidū, nodrošinot tiem iespēju trenēties, kā arī gatavot kandidātus Latvijas jauniešu un junioru izlasēm.  

Pašlaik RGS nodarbojas 65 bērni un jaunieši vecumā no 7-18 gadiem. Skolas labākie audzēkņi gatavojas treniņnometnēs un piedalās sacensībās ārzemēs, kā arī gūst pieredzi, palīdzot Latvijas golfa federācijas organizēto sacensību rīkošanā.  

Sniegt plašāku informāciju par RGS un atbildēt uz jautājumiem ir gatava skolas vadītāja Santa Puče (t.29191428).

Pēdējās izmaiņas , 24.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē