Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Unibankai" pirmais rekords

Šosezon vēl ne reizi "Viesturos" uz turnīru nebūs pulcējies tik iespaidīgs golferu skaits kā sestdien "SEB Unibanka Open", kur startam ir pieteikušies 83 pretendenti. Līdz ar to daļa golferu spēlēs no rīta un priekšpusdienā, bet citi laukumā dosies tikai ap pusdienlaiku.

Katram spēlētājam ir sava motivācija nepalaist garām sacensības, bet citu, iespējams, pamudinājis daudzu faktoru kopums. Kā jau tradīcijas respektējošā sporta veidā liela nozīme ir "SEB Unibankas Open" gadu gaitā krātajam prestižam, līdz ar to veidojas arī sportiskā ziņā respektējams dalībnieku loks. Sezonas kalendārs arīdzan liecina, ka vienīgā iespēja šajā nedēļas nogalē uzspēlēt turnīrā būs "Viesturos".

Visbeidzot dalība turnīrā, neskaitot green fee, ir uz rīkotāju rēķina, bet pasaules hokeja čempionāta aizraujošākā pusfināla aculiecinieki varēs būt pat tie, kas startēs pēdējie. Turklāt ir pamatotas cerības, ka vasara sestdien būs golferiem tuvāk nekā līdz šim.

Ja dāmu konkurencē nepārprotama favorīte uz uzvaru sitienu spēlē ir Laura Jansone, tad kungiem situācija šķiet daudz samezglotāka. Nespēlējot junioru izlases līderiem, iespēja pacīnīties par prestižo balvu būs ne vienam vien pieredzējušam golferim, kam citkārt nākas palikt jauno ēnā.

Turnīra starta laiki (tee times) kā parasti apskatāmi sadaļā 'Turnīri', vai arī klikšķinot uz 'karstās aktualitātes' saites lapas augšdaļā.

Pie turnīriem redzami arī tee times Zaļā kausa pirmā posma dalībniekiem, kuri "Viesturu" laukumā spēcīgākos noskaidros svētdien.

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē