Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionāts izlases svēršanai

Ne vairāk par pusotru mēnesi atlicis līdz Latvijas Amatieru čempionātam, kur labi rezultāti ļaus ne tikai saņemt godam nopelnītas balvas, bet arī izcīnīt vietu nacionālajā izlasē principiālajai valstu mačsacīkstei ar Igauniju. Šāds kvalifikācijas princips ir noteikts gan kungiem, gan dāmām. 

Pēc Latvijas amatieru čempionātā sasniegtajiem rezultātiem jūlija vidū Nītvaljā paredzētajai mačsacīkstei kvalificēsies četri labāki kungi. Līdz klasiskajam astoņniekam komandu papildinās divi pro un vēl divi spēlētāji pēc kapteiņa Artūra Krukova ieskatiem. 

Šāds kvalifikācijas princips paver iespēju nokomplektēt cīņasspējīgu komandu, kas neļautu igauņiem aizsapņoties par mierīgu uzvaru. Uz vietu izlasē līdz ar to var pretendēt ikviens, kas amatieru čempionāta trijās kārtās spēs sasniegt cienīgu stroke rezultātu. 

Nedaudz sarežģītāka situācijā ir dāmām, kas pērn „Ozo Golf Club” igaunietes apspēlēja absolūti pārliecinoši.  

Junioru izlases golferes uz valstu mačsacīksti visticamāk nespēs atbrīvoties, jo tajā pat nedēļā Dānijā spēlēs Eiropas meiteņu komandu čempionātā. Tātad amatieru čempionātā „Ozo Golf Club” dāmām, iespējams, pietiks ar vietu desmitniekā, lai vēlāk Igaunijā varētu tērpties nacionālajās krāsās. 

Latvijas amatieru čempionāts risināsies trijās kārtās no 30. jūnija līdz 2.jūlijam, savukārt Latvijas – Igaunijas mačs „Tallinna Golfiklubi” plānots 14.-16.jūlijā.

Pēdējās izmaiņas , 17.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē