Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Šveice aicina Latviju

Teorētiski iespēju spēlēt dažādu valstu oficiālajos turnīros Latvijas golferiem netrūkst, taču bieži vien viss beidzas jau pēc iepazīšanās ar rīkotāju noteiktajiem dalības handikapiem. Nedaudz vieglāki nosacījumi ir Šveices starptautiskajā amatieru čempionātā un Nāciju kausā, kur aicina kungus ar HCP ne lielāku par 3,5, bet dāmas var pieteikties par ar HCP 8,5. 

Turnīrs Šveicē notiks no 4. līdz 6.augustam Lozannas golfa klubā, tātad nedēļu pirms „Hansabanka Latvian Open”. Dalības maksa šveiciešiem nebūs lielāka – 80 franku (ap 30 Ls) par čempionātu. 

Lai gan dalībnieku skaits ir ierobežots, un noteicošais turnīra sastāva formēšanā būs golferu handikaps, rīkotāji ir ieinteresēti pēc iespējas lielākā dalībvalstu skaitā. Tādēļ Šveicē spēlētājus izvēlēsies ne tikai pēc handikapa, bet arī atkarībā no valstiskās piederības. 

Pirmajās divās kārtās paralēli individuālajām sacensībām noteiks labākos Nāciju kausa ieskaitē kungiem un dāmām. Katrā komandā būs pa trim spēlētājiem (kungiem vai dāmām), kuriem katru dienu ieskaitīs divus labākos rezultātus. 

Individuālajā ieskaitē pēc divām kārtām paredzēts cut. Uzvarētājs iegūs tiesības septembrī Kransmontanā spēlēt Eiropas tūres sacensībās „European Masters”. 

Pagaidām kungu konkurencē šveiciešu noteiktajai handikapu robežai atbilst tikai trīs mūsu labākie juniori, toties dāmas gan veselas septiņas, turklāt ne tikai juniores. 

Un citi vēl jau var pacensties formu uzlabot, jo laiks pieteikumu iesūtīšanai ir līdz 1. jūlijam. Visi pieteikumi iesniedzami ar nacionālās golfa federācijas starpniecību.

Pēdējās izmaiņas , 15.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē