Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmie uzvarētāji “Viesturos”

Pavasara iespaids “Viesturos” ceturtdien nereti izpaudās spēlētāju sportiskajā formā, un karstā saule mudināja golferus uzreiz pierast pie vasaras svelmaino turnīru pārbaudījumiem. Vislabāk ar visiem pārbaudījumiem “Viesturu” sezonas pirmajās sacensībās galā tika Johnny Fanello un Daiga Puisīte, gūstot uzvaras sitienu spēles vērtējumā.

Spēcīgākajā handikapu grupā Fanello HCP neto spēlē gan bija trešais aiz uzvarētāja Mārtiņa Priedes un otro vietu guvušā Ivara Gruntes. Vēl divās HCP grupās kungiem uzvaras guva Charlie Mel un Mārtiņš Tiknuss.

Pat ņemot vērā handikapus, nevienam no kungiem neto rezultāts pret laukumu nebija mīnusos. Dāmām vismaz augstāko handikapu grupā tas bija pa spēkam divām golferēm – Lindai Lapai un Diānai Lediņai, kuras ieņēma attiecīgi pirmo un otro vietu HCP 19-40 grupā.

Spēcīgākajā handikapu grupā dāmām neto spēlē uzvarēja Ingemāra Jansone, bet Daiga Puisīte otrā rokā turamu kausu nopelnīja par 3.vietu.

Apbalvošana notika pārbūvētajā “Viesturu” kluba mājas kafejnīcā, kas pagaidām ir pabeigta tikai vizuālā noformējuma ziņā. Tiesa, tie, kas saulē nebija zaudējuši apetīti, badā nepalika, jo ēdināšanas jautājums bija sakārtots pienācīgā līmenī.

“Viesturu” direktore Sandra Opite solīja, ka jau pavisam drīz kafejnīca arī citos laikos būs gatava piedāvāt golferiem ko uz zoba liekamu un izžuvušā mutē lejamu.

Jaunumi paredzēti arī kluba personālā – gatavību uzņemties treniņu konsultanta pienākumus paudis Dāvis Puksts, taču neatsakoties no amatiera statusa. Iespējams, pēc mēneša “Viesturos” būs arī kāds kluba pro.

Rezultāti apskatāmi 'Turnīru' sadaļā, kā arī klikšķinot uz 'karstās saites' lapas augšdaļā, kamēr no nebūs aizstājusi cita aktualitāte.

Pēdējās izmaiņas , 04.05.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē