Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Ar uzvarām sāk Puksts un Gavrilova

Vēl pavasarīgā "Ozo Golf Club" laukumā, toties vasarīgos laika apstākļos sestdien ar uzvarām sacensību sezonu sāka Dāvis Puksts un Lidija Gavrilova. Puksts apliecināja, ka mācībās Amerikā gūtā pieredze ir tā vērta, jo, nospēlējot ar -3 zem PAR, arī stableford formāts nav šķērslis, lai saņemtu uzvarētāja kausu.

Ja ne 10.bedrīte, Pukstam būtu no bugijiem brīvs turnīrs. Taču četri bērdiji rezultātu tabulā darīja savu, un pirmā vieta bija rokā. Tiesa, pateicoties tikai labāk nospēlētajām pēdējām deviņām bedrītēm, jo 41 punktu savā pirmajā turnīrā guva arī Gvido Budreiko, kurš bija patiesi priecīgs par godalgoto otro vietu.

Tikai punktu pirmiem diviem laureātiem zaudēja trešās vietas īpašnieks Andris Zvans, vēlreiz pierādot, ka prognozes golfā ir vēl sarežģītāka lieta nekā meteoroloģijā.

Veseli četri junioru izlases spēlētāji sestdien nebija brīvi no izglītības lietām, kārtojot iestājeksāmenus vienā no spēcīgākajām Rīgas skolām. Dāmu konkurencē tas atviegloja dzīvi Gavrilovai, tomēr pašai vien līdz uzvarai bija jātiek, un bez īpaši veiksmīgi nospēlētajām pēdējām deviņām bedrītēm tas nebūtu izdevies.

Otro vietu, zaudējot uzvarētājai divus punktus, ieņēma Ilga Tiknuse, bet trešā bija Vineta Ruka. Laura Jansone, nospēlējot ar +2 virs PAR, oficiālajā stableford ieskaitē palika ceturtā.

Turnīra dalībnieku skaits šoreiz pārsniedza iepriekš nolikumā paredzētos 100 spēlētājus, taču tikai "Ozo Golf Club" elastīgās attieksmes dēļ. Lai turnīru sponsoriem nebūtu jāzīlē, ar cik daudz spēlētājiem var rēķināties, turpmāk sacensībās varēs startēt tikai nolikumam atbilstošs golferu skaits, pastāstīja "Ozo Golf Club" direktors Armands Puče.

"Ozo Golf Club" 5.sezonas pirmā turnīra rezultāti apskatāmi 'Kalendāra' sadaļā, kā arī klikšķinot uz "karstās aktualitātes" saites, kamēr to nebūs aizstājis nākamais vēstījums.

Pēdējās izmaiņas , 30.04.2006.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē