Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf" green fee kartes

Arī "Ozo Golf" aicina iegādāties sezonas green fee kartes

 

"Ozo Golf" ir publicējis cenas 2003. gada sezonai, un aicina izmantot iespēju ietaupīt, ziemas mēnešos iegādājoties green fee kartes par zemākām cenām. Salīdzinot ar aizvadīto sezonu karšu cenas ir pieaugušas par 50 latiem, taču "Ozo Golf" direktors Armands Puče norāda, ka šogad arī sezona vienīgajā 18 bedrīšu laukumā būs par diviem mēnešiem garāka, tādējādi cenas būtībā ir palikušas nemainīgas.

Līdz janvāra beigām green fee karte vienai personai maksā 450 latus,, bet vēlāk cena pieaugs līdz 650 latiem. Savukārt ģimenes green fee karti lietošanai divām personām pagaidām var iegādāties par 700 latiem.

"Ozo Golf" green fee karte būs spēkā arī turnīros, tā kā sacensību dalībniekiem atliks samaksāt tikai turnīru dalības maksu. "Ozo Golf" sola sezonas gaitā daudz interesantu sacensību, tātad augs arī izredzes ietaupīt.

Būtiski, ka šosezon "Ozo Golf" visi spēlētāji varēs izmantot ģērbtuves. Tāpat kā iepriekš kluba biedriem būs savas telpas, taču arī jebkuram citam golferim nebūs liegta iespēja pārģērbties un nomazgāties. Publiskajā ģērbtuvē būs nodalīts liekām acīm slēpts stūrītis dāmām.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā "Ozo Golf" varēs izmantot divu club pro palīdzību. Darbu turpinās Arturs Krukovs, bet par otru pro skaidrība būs pavasarī. Līdzšinējais club pro Deivids Indriks ir devies uz Austrāliju, lai mēģinātu cīnītos par vietu profesionāļu skaitā. Acīmredzot viņa izredzes strādāt Latvijā būs apgriezti proporcionālas panākumiem profesionāļa statusā.

 

Plašāka informācija par cenām "Ozo Golf" mājas lapā:

 

green fee kartes http://www.ozogolf.lv/menul12.html

 

cenas http://www.ozogolf.lv/menul04.html

 

Ar cenām “Viesturos” golfs.lv iepazīstināja jau iepriekš, bet ja tas jau piemirsies, skatīt šeit http://www.golfsviesturi.lv/lat/izmaksas.htm

 

Pēdējās izmaiņas , 15.01.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē