Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pilns golfa komplekts nosolīts

Ilgu laiku golfs.lv apmeklētājus kārdinājusī, un droši vien kādu arī kaitinājusī izsole, aicinot tikt pie lieliska mazlietota inventāra par 1 Ls, ir noslēgusies.

Cena izsoles gaitā pieauga 202 reizes, taču arī 202 lati par komplektu, kas jauns maksātu ap 800 latiem, diez vai lika laimīgajam uzvarētājam vilties. MG profesionālo dzelžu (no N3 līdz S) komplekts, "Callaway" "Hawk Eye" draiveris, vedžs, puteris, nesamā MG soma ar kājiņām, kā arī 46. numura "Mizuno" kurpes, bumbiņas, T-kociņi un dažādas golfam nepieciešamas sīkas lietiņas mierīgajā ziemas sezonā nespēja iekārdināt milzīgu interesentu skaitu, tomēr cenas kāpums liecina par nopietnu solītāju interesi.

Visapņēmīgākais mēnesi ilgušajā solīšanā izrādījās "Viesturu" pro Valdis Liepiņš, kas apsteidza aptuveni duci konkurenru un ieguva savā īpašumā tikai pusi sezonas golfa laukumu redzējušās lietas.

Kur palikuši izsolītā inventāra līdzšinējā īpašnieka īpašumā nonākušie 202 lati, golfs.lv sola drīzumā darīt zināmu, informējot arī par 46. izmēra "Mizuno" kurpēs līdz šim staigājušā golfera nākotnes plāniem.

Pēdējās izmaiņas , 17.01.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē