Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Varēs iegādāties starptautisku atlaižu karti

"Ozo Golf Club" iesaistās starptautiskā atlaižu programmā "Golf Green Fee Card", un piedāvās golferiem iegādāties atlaižu karti spēlēšanai vairāk nekā 2000 laukumos visā pasaulē.

Akcijā ir iekļāvušies lielākoties Eiropas laukumi, taču kartes īpašnieks varēs ietaupīt arī virknē ASV, Austrālijas un citu valstu laukumos, golfs.lv stāstīja "Ozo Golf" direktors Armands Puče. Sezonas atlaižu karte maksās ap 50 eiro, un vasarā to varēs nopirkt "Ozo Golf", taču, ja kādam ir vēlme to iegādāties jau tagad, interesenti pēc palīdzības var griezties pie Pučes.

Atlaižu karte garantē vismaz 20 procentu atlaidi "green fee", taču klubi karšu īpašniekiem piemēro arī dažādas atlaides pirkumiem veikalos, restorāna apmeklējumiem un dažādiem pakalpojumiem. Atlaižu karte ir spēkā arī laukumu sadarbības partneru viesnīcās, ļaujot ietaupīt arī tur.

Ar "Golf Green Fee Card" katalogu, kur ir sīka informācija par visiem programmā iesaistītajiem vairāk nekā 2000 laukumiem, var iepazīties "Ozo Golf" klubā.

"Ozo Golf" ar iekļaušanos "Golf Green Fee Card" akcijā vēlas paplašināt darbošanos starptautiskajā apritē, un piesaistīt vairāk golfa tūristu, kas nodrošinātu golfa uzrāvienu arī pašu mājās. Šogad "Ozo Golf" būs akcijas dalībnieks rezerves režīmā, jo tehniski vairs nebija iespējams paspēt laukumu iekļaut katalogā.

Jāpiebilst, ka "Golf Green Fee Card" dalībnieks ir arī Nītvaljas laukums Igaunijā, tātad arī tur kartes īpašnieks var saņemt vismaz 20 procentu atlaidi.

Pēdējās izmaiņas , 20.01.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē