Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaulē: Elss cer uz trešo uzvaru pēc kārtas

Ērnijam Elsam ir izdevies sensacionāls 2003. gada sezonas sākums, un ceturtdien Singapūrā "Caltex Masters" Dienvidāfrikas goferis sāks cīņu par uzvaru trešajā turnīrā pēc kārtas.

Trīskārtējais "Major" turnīru uzvarētājs gadu sāka ar uzvarām Havaju salās "Mercedes Championships" un "Sony Open", kļūstot par pirmo spēlētāju 14 gados, kas spējis pieveikt visus konkurentus USPGA sezonas pirmajos divos turnīros.

Pirms starta "Caltex Masters" Elss atzinīgi vērtēja gaidāmo konkurenci, norādot, ka Singapūrā uz uzvaru būs daudz pretendentu. "Šajā turnīrā cīņā par uzvaru var iesaistīties ļoti daudzi, jo laukuma īpatnību dēļ te ir viegli iedzīvoties lielos skaitļos. Par uzvaru te varēs runāt tikai tad, kad bumbiņa 72. reizi būs ieripināta bedrītē".

Ja Elsam izdosies triumfēt arī Dienvidāfrikā, viņam tā būs jau ceturtā uzvara pēc kārtas, jo viņš bija labākais arī 2002. gada beigās Dienvidāfrikā "Nedbank Challenge".

Elsa lielisko formu raksturo līdzšinējie rezultāti - "Nedbank Challenge" viņš summā noslēdza ar -21 zem PAR, "Mercedes Championships" ar -31 zem PAR, sasniedzot USPGA rekordu, bet "Sony Open" uzvaru nodrošināja -16 zem PAR. Arī pašam Elsam nācās atzīt,ka tas ir lielisks sezonas starts.

"Laguna National Golf and Country Club" paredzētais Singapūras turnīrs ir iekļauts gan USPGA, gan Āzijas PGA kalendāros. Gatavojoties turnīram, Elss spēlēja arī kopā ar Singapūras premjeru Goku Čoktongu.

Pēdējās izmaiņas , 22.01.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē