Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Ceturto reizi izcīnīs Mediju kausu

Mediju interese par golfu, šķiet, nemazinās, jo 28. maijā jau ceturto gadu pēc kārtas "Viesturos" notiks Mediju kausa turnīrs, kur sīva konkurence gaidāma ne tikai par vietām tabulas vidusdaļā.

Aizvadītajos gados RKT-Publicitātes rīkotajos Mediju kausos ir būtiski kāpis vidējais rezultātu līmenis. Ja 2000. gadā ar 70 sitieniem 9 bedrītēs gandrīz varēja iekļūt labāko sešiniekā, tad trīs gadus vēlāk ar tādu sniegumu jau nācās palikt aiz labāko duča.

 

Pirms gada pārspēlē ar Jāni Jarānu Mediju kausu ieguva Jānis Janševics, taču maijā abiem favorītiem būs jārēķinās ar nopietnu konkurenci, it īpaši no Mediju golfa līgas reitinga līdera Ingmāra Jurisona un Viestura Dūles. Līderu plānus var sajaukt arī Rozenvalds, Jānis Pinkulis un Ivo Krumholcs. Pagājušajā gadā Mediju kausa izcīņā nepiedalījās pirmo divu turnīru uzvarētājs Armands Puče, kura atgriešanās būtu principiāls izaicinājums pašreizējiem laureātiem.

 

Dāmu konkurencē 2002.gadā Mediju kausu pēc vienas sezonas pārtraukuma izcīnīja Iveta Kaminska, kam šogad arī ir cerības uz lielāku konkurenci.

 

Pēc Mediju golfa kluba iniciatīvas 2002. gadā risinājās arī Mediju golfa līgas sacensības, kurās par uzvarētāju kļuva “Sporta Avīzes” žurnālists Jurisons, aiz sevis atstājot Janševicu un Jarānu.

 

Mediju golfa līgas sacensībās aizvadītajā gadā piedalījās 28 žurnālisti, izspēlējot septiņus posmus, taču Mediju kausa izcīņā tradicionāli atsaucība ir vēl lielāka. Mediju golfa klubā ir iesaistījušies vairāk nekā 50 golfu spēlējošie žurnālisti, tai skaitā arī dāmas, bet Mediju kausa izcīņā var piedalīties jebkurš, kas strādā masu medijā.

 

“Golfs Viesturi” direktore Sandra Opite uzskata, ka Mediju golfa klubs ir veicinājis interesi par golfu masu mediju pārstāvju vidū, tādējādi radot iespēju par golfu informēt arī plašāku sabiedrības daļu.

 

Mediju golfa klubs tapa 2001.gadā ar mērķi iepazīstināt Latvijas žurnālistus ar golfu un tā terminoloģiju, kā arī veicināt golfu spēlējošo žurnālistu skaitu, tādējādi netieši sekmējot arī golfa publicitāti.

Pēdējās izmaiņas , 29.01.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē