Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Viesturu jaunais piedāvājums kluba biedriem

Tapuši zināmi nosacījumi un iespējas, ko saviem biedriem šogad piedāvā Viesturu klubs. Kluba biedriem, maksājot gada maksu, ir pieejamas dažādas priekšrocības gan spēlēm, gan treniņiem. "Viesturu" biedri var rēķināties arī ar 10 procentu atlaidi green fee, spēlējot "Ozo Golf".

Spēlējot "Viesturu" rīkotajos turnīros, kluba biedri saņem 50 procentu atlaidi dalības maksai. Kluba biedriem ir iespēja Viesturos bez maksas izmantot somu glabātuvi, bet spēles dienā arī skapīti, saunu un dvieli.

Spēlējot jebkurā laikā pirmdien, otrdien, trešdien un ceturtdien kluba biedriem "Viesturos" ir 20 procentu atlaide green fee maksai.

Kluba biedri varēs ietaupīt arī treniņos - sezonas laikā katra trešā nodarbība trenera vadībā tiek piedāvāta par brīvu, bet treniņlaukumā pr viena bumbiņu spainīša cenu varēs saņemt divus.

Ja atklāsies, ka robi meistarībā radušies novecojuša inventāra dēļ, kluba biedri visas sezonas garumā Viesturu Pro Shop varēs iepirkties ar 10 procentu atlaidi, ja pirkuma summa pārsniegs 10 latu.

Pašreizējiem kluba biedriem gada maksa ir 50 latu, bet jaunpienācējiem jāšķiras no divreiz lielākas summas. 100 latos ir ietverta gan iestāšanās maksa (50Ls), gan biedra nauda (50Ls) par 2003. gadu.

"Viesturu" biedriem, kas vēl nav sasnieguši 18 gadu vecumu, gada maksa ir 25 lati. Attiecīgi divreiz mazāk jāmaksā arī iestājoties klubā pirms 18 gadu sasniegšanas (25 lati iestāšanās + 25 lati gada maksa

Pēdējās izmaiņas , 06.02.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē