Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf" pretendē uz gada balvām arhitektūrā

Golfā atzinību var gūt ne tikai spēlētāji, bet arī arī klubi un laukumi - Ozo Golf Club pretendē uz balvu Latvijas arhitektūras 2002. gada labāko darbu skatē. Turklāt Ozo Golf balvām ir izvirzīts divās sadaļās - par gada labāko jaunbūvi un nominācijā Ainavas un dārzi, pierādot, ka golfs ir kas vairāk par vienkāršu sporta veidu.

Nominācijā Jaunbūves kopā ar arhitekta Jura Pogas biroja veidoto Ozo Golf balvai ir izvirzīti vēl 13 arhitektūras objekti, bet sacensībā par labāko ainavu un dārzu golfa laukumam ir tikai viens konkurents.

Latvijas arhitektūras 2002. gada labāko darbu skati rīko Latvijas arhitektu savienība un un Latvijas ainavu arhitektu biedrība. Skatei varēja pieteikt pēdējos divos gados realizētos projektus.

Skates rīkotāji cer, ka balvu ieguvēju noteikšana palīdzēs apzināt un izcelt labākos sasniegumus Latvijas arhitektūrā, bet uzvarētājiem nodrošinātā publicitāte būs veicinošs faktors citu augstvērtīgu arhitektūras projektu realizēšanā. Jācer, ka Ozo Golf panākumi Latvijā veicinās vēl kāda golfa laukuma tapšanu.

Arhitektūras gada balvu pasniegšanas ceremonija notiks 28. februārī.

Pēdējās izmaiņas , 07.02.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē