Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaulē: Vuds šaubās par Sērenstamu

Taigers Vuds kopumā atbalsta zviedrietes Annikas Sērenstamas apņēmību maijā piedalīties PGA tūres vīriešu turnīrā Teksasā, taču pasaules rangu līderis uzsver, ka sieviešu golfa attīstībai tas būs noderīgi tikai laba rezultāta gadījumā. Sērenstama, kas pagājušajā gadā uzvarēja 13 LPGA sacensībās, ir pieņēmusi piedāvājumu konkurēt ar vīriem "Colonial" turnīrā Fortvortā.

Ja Sērenstama dosies laukumā un divas dienas uzrādīs lielus ciparus, tam sliktu seku būs vairāk nekā labu, uzskata Vuds. Rangu līderis savu vērtējumu pauda Sandjego Kalifornijā, kur aizvadīs pirmo turnīru pēc ceļgala operācijas. Vudam šķiet, ka Sērenstamas sekmes būs atkarīgas ne tikai no viņas meistarības, bet arī izvēlētās spēles stratēģijas.

"Domāju, ka viss būs atkarīgs no laukuma un tā, kā tas tiks izveidots sacensībām," sacīja Vuds. "Ja bedrītes būs grīnu stūros, kā tas bija 1997. gadā, kad tur spēlēju, būs grūti tikt tām klāt. Tad bumbiņas būs jāsit augstu un spēcīgi jāiegriež. Annika varētu izvēlēties konservatīvu spēles plānu un vienkārši raidīt bumbiņas uz grīna vidu."

Vuds un Sērenstama kopā spēlēja 2001. gada jūlijā, kad uzvarēja TV paredzētajā paraugspēlē "Battle of the Bighorn". Cīņā par uzvaru Vuds un Sērenstama pārspēja Deivida Divāla un Korijas Vebas duetu, sadalot uzvarētājiem pienākošos 1,2 miljonus dolāru.

Vuds apšaubīja Sērenstamas motīvus izmēģināt spēkus vīriešu turnīrā, sakot, ka tā ir vienkārši interese par starpību starp vīriešu un sieviešu golfu. Taču tādēļ malā var nākties palikt kādam no jaunajiem golferiem, kas cenšas iekļūt pilnvērtīgā PGA profesionāļu apritē un gūt nepieciešamo pieredzi, sacīja Vuds.

Savukārt cita amerikāņu golfa slavenība Fils Mikelsons paziņoja, ka ar interesi gaidīs Sērenstamas spēli, paredzot zviedrietei pat vietu pirmajā divdesmitniekā.

Pēdējās izmaiņas , 13.02.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē