Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kā vēlēs LGF ģenerālsekretāru?

Līdz LGF biedru pilnsapulcei 11. martā, kad paredzēts lemt par jauna ģenerālsekretāra ievēlēšanu, palikušas 10 dienas, taču jau tagad ir skaidrs kāda būs šīs sanāksmes procedūra. LGF ģenerālsekretāra vietnieks Ilgvars Imša golfs.lv sacīja, ka amata pretendenti līdz pilnsapulcei diez vai kļūs zināmi, bet jaunais ģenerālsekretārs golfa sabiedrībai noteikti būs patīkams.

LGF piecu biedru (juridisko personu) pilnsapulcē vispirms paredzēts izskatīt pašreizējā atlūgumu iesniegušā ģenerālsekretāra Normunda Mazjāņa atskaiti par paveikto aizvadītajā gadā. Tam sekos atskaites apstiprināšana vai noraidīšana, kā arī tiks lemts par ģenerālsekretāra atbrīvošanu no atbildības par darbības rezultātiem 2002. gadā.

Turpmākajā sapulces gaitā tiks izskatīts Mazjāņa atlūgums, par ko būs jābalso LGF biedriem. Iesniegumus dalībai LGF ir iesnieguši vēl trīs potenciālie biedri, tajā skaitā Dāmu klubs un Mediju klubs, taču tā kā šīs organizācijas vēl nav uzņemtas federācijā, balsošanā par ģenerālsekretāra amata pildītāju tās nevarēs piedalīties.

Ģenerālsekretāra amata pretendentus izvirzīs LGF valde. Tas nenozīmē, ka kandidāti varēs būt tikai valdes locekļi vai kandidāti, stāstīja Imša. Pretendentu skaitā var būt arī cilvēks no malas, taču pēc LGF statūtiem jaunais ģenerālsekretārs automātiski kļūst par valdes locekli, ja arī viņš tur iepriekš nav bijis.

Imša pieļāva teorētisku iespēju, ka 11. martā jaunā ģenerālsekretāra vārds nekļūs zināms, taču uzsvēra, ka tā praktiski ir tikai teorētiska iespējamība, ja notiek kas neparedzēts.

"Esmu drošs, ka būs laba kandidatūra, un jaunais ģenerālsekretārs būs patīkams golfa sabiedrībai," norādīja Imša.

Pēdējās izmaiņas , 28.02.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē