Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pavasaris nāk caur "Ozo Golf" restorānu

Golfa sezonas sākums nenovēršami tuvojas, un pirmais atkusnis ir skāris "Ozo Golf" kluba mājas restorānu, kas sestdien atsāk darboties pēc ziemas pauzes. Gatavojoties karstajam sezonas startam, "Ozo Golf" piedāvā arī vairākas jaunas iespējas ietaupīt, tērējoties dažādiem pirkumiem.

"Ozo Golf" restorāns esot saglabājis visu labāko no aizvadītās sezonas, vienlaicīgi ņemot vērā golferu iepriekš paustos ieteikumus darbības uzlabošanai. Tā kā vēlāk vairāk laika būs jāpavada treniņos un golfa laukumā, restorāna testēšanu labāk neatlikt uz vēlāku laiku.

Ja ir aizdomas, ka pašreizējais inventārs neļaus godam sagaidīt sezonas atklāšanu, "Ozo Golf" aicina izmantot iespēju iegādāties dažādas nepieciešamas lietas par izdevīgākām cenām. Ja ir interese, ieteicams sazināties ar "Pro Shop" vai Armandu Puči, lai uzzinātu par jaunā pieveduma sortimentu un iespējamajām atlaidēm, kas būs spēkā tikai līdz sezonas sākumam.

Jauna iespēja ir pieteikties "Ozo Golf" iegādāties jauno "Lielo golfa grāmatu", kuras iznākšana "Jumavas" izdevniecībā ir paredzēta aprīlī-maijā. Piesakoties pirkumam laicīgi, varēs ietaupīt ap pieciem latiem. "Ozo Golf" grāmatu pārdos par 25 latiem, bet izdevuma cena veikalos varētu būt ap 30 latiem.

Pēdējās izmaiņas , 05.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē