Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Mediji sola vērsties plašumā

Latvijas Mediju golfa klubs, apspriežot gada plānus, vienojās par sezonas galveno turnīru uzskatīt Mediju kausa izcīņu, kura galvenais uzdevums būs popularizēt golfu pēc iespējas plašākam interesentu lokam. Savukārt par sezonas sportisko mugurkaulu kļūs Mediju līgas sacensības, kas risināsies vairākos posmos vidēji reizi trijās nedēļās.

Tāpat kā pagājušajā sezonā Mediju kluba sacensību komitejas vadītājs būs Jānis Janševics, kura kompetencē būs arī kluba iekšējā reitinga uzturēšana un sacensību nolikumu izstrādāšana. Savukārt Jānis Pinkulis no Sporta Avīzes ir uzņēmies nodrošināt Mediju Match play turnīra veiksmīgu aizvadīšanu līdz uzvarētāja noteikšanai.

Arī Medijiem nācās konstatēt, ka dāmas kopumā, diemžēl, ir mazāk atsaucīgas iesaistīties golfa spēlē. Līdz mediju sezonas oficiālajam sākumam gan vēl ir vairāk nekā mēnesis laika, tādēļ situācija vēl var mainīties. Mediji cer uz Santas Pučes atgriešanos, kā arī nedaudzo līdzšinējo kluba dāmu uzticību un jaunpienācēju interesi.

Ja izdosies iecerētais, sadarbībā ar Viesturiem notiks arī turnīrs Latvijas mediju vadītājiem. Tas ļautu pārliecināt arī augstākā līmeņa vadītājus, ka golfs ir reāli pastāvoša lieta, ko ir vērts atspoguļot plašāk ne jau tikai dažu spēlējošu darbinieku dēļ.

Lai gan gadu ilgā atvaļinājumā no golfa ir devies Vilnis Baltiņš juniors, paredzams, ka Medijiem izdosies vienoties ar Viesturu laukumu par Valda Liepiņa piesaistīšanu apmācības procesā ar visām pusēm pieņemamiem nosacījumiem. Plānots, ka interesenti golfa spēles pamatus varēs apgūt no maija sākuma, lai līdz 28. maijā paredzētajai Mediju kausa izcīņai vēl paspētu nokārtot Zaļās kartes pārbaudījumus.

Pagājušajā sezonā Mediju līgas sacensību posmos piedalījās 28 spēlētāji, bet Mediju kausā bija turpat vai divreiz vairāk dalībnieku. Arī sportiskā ziņā rezultātu līmenis ir audzis, par ko liecina Sporta Avīzes žurnālista Ingmāra Jurisona uzvara Mediju līgas kopvērtējumā.

Līdzīgi kā iepriekšējās sezonās Mediju kluba biedri plāno apvienot darba pienākumus ar golfa spēlēšanu, dodoties uz citu valstu laukumiem. Līdztekus tradicionālajam izbraukumam uz Tallinu, kur risināsies viens no Mediju līgas posmiem, un Kauņu, kluba biedri šogad spēlēs arī Zviedrijā un Sanktpēterburgā.

Pēdējās izmaiņas , 19.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē