Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" - no piektdienas līdz sezonas beigām

Ziņas par atsevišķām slēgtām un atvērtām dienām drīz piederēs pagājušajai aukstajai ziemai, jo nedēļas nogalē "Viesturu" laukums uzsāks pilnvērtīgu darbību, kas ilgs līdz sezonas noslēgumam. No piektdienas pusdienlaika parastajā sezonas režīmā sāks darbosies gan treniņlaukums, gan spēles laukums.

Pagaidām gan spēlēšana būs iespējama tikai uz ziemas grīniem. Vasaras grīni varētu būt izmantojami aprīļa pirmajā pusē, un precīzāku termiņu pagaidām nav iespējams nosaukt, jo viss ir atkarīgs no laika apstākļiem, kas kā zināms pavasarī mēdz būt īpaši mānīgi, atzina "Viesturu" direktore Sandra Opite.

Vasaras grīniem "Viesturos" noteikti vajadzētu būt pieejamiem līdz sezonas atklāšanas turnīram 12. aprīlī, bet gadījumā, ja saulīte pienācīgi sildīs, pirmos pilnvērtīgos apļus varēs iziet agrāk. Pagaidām gan zeme vēl ir sasalusi kā akmens, un T-kociņa iespraušana ir tikai līdz pusei izpildāma vēlme.

Daudzi golferi "Viesturos" jau bija redzami pagājušajā nedēļas nogalē, un diez vai kāds nožēloja savu izvēli. Pēc aukstās sestdienas svētdien laika apstākļi varēja apbēdināt tikai sinoptiķus, kas nebija paredzējuši tik strauju gaisa sasilšanu.

No piektdienas izmaiņas laika apstākļos "Viesturu" darbošanās laiku vairs neietekmēs, radot iespēju spēlētājiem atsākt intensīvāku gatavošanos sezonas pirmajiem startiem.

"Viesturu" laukumā karstasinīgākie golferi jau esot redzēti spēlējam arī īsu piedurkņu apģērbā, un jācer, ka tagad viņi neizjūt nepatīkamas sekas. Jācer, ka arī šīs nedēļas beigās laika apstākļi būs ne sliktāki, un mudinās iegriezties "Viesturos".

Pēdējās izmaiņas , 24.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē