Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturi" aicina uz Pavasara kausu

Oficiālā sezonas atklāšana gan ir paredzēta tikai aprīlī, taču jau sestdien "Viesturos" risināsies Pavasara kausa izcīņa, kurā golferiem būs iespēja līdz galam pamosties no ziemas miega. Sacensību rīkotāji uzsver, ka turnīra galvenais mērķis ir pulcēt kopā pa ziemu paklīdušos spēlētājus, un ļaut atkal satikties patīkamā atmosfērā.

Ja pēkšņas un nepatīkamas pārmaiņas nesagādās laika apstākļi, spēlēšana notiks uz īstajiem vasaras grīniem. Sacensību galvenais tiesnesis Valdis Liepiņš pēc "Viesturu" apmeklējuma ir par 90 procentiem pārliecināts, ka Pavasara kausa izcīņai ziemas grīni nebūs nepieciešami.

Galīgais verdikts par grīniem tiks darīts zināms piektdien, taču ir labas cerības, ka būs nepieciešams atcerēties arī ripināšanas prasmi.

Tā kā pirmssezonas turnīra uzdevums ir vairāk pārliecināt golferus, ka ziema tomēr ir beigusies, Pavasara kausu ieguvējus noteiks deviņu bedrīšu izspēlē. Turklāt rīkotāji rēķinās, ka "Viesturos" ieradīsies vismaz ap 60 spēlētāju, bet klimata dēļ spēlēšanai piemērotais laiks vēl ir ļoti ierobežots.

Īstie mačošanās turnīri sāksies vēlāk aprīlī, bet sestdien varēs izbaudīt iespēju redzēties ar sen neredzētiem cilvēkiem un priecāties par satikšanos golfa laukumā.

Pagaidām vēl nav noteikts sacensību sākuma laiks, taču turnīra izspēle nesāksies agrā rītā. Dalībniekiem būs dota iespēja izgulēt sestdienas rīta agro miegu, un kārtīgi izstaipīties treniņlaukumā, bet turnīra starts varētu būt ap 11 vai 12. Precīzāku informāciju rīkotāji sola piektdien pēc dalībnieku pieteikumu apkopošanas.

Pieteikties sacensībām var līdz 28. martam (piektdiena) plkst. 12. Starts paredzēts pēc izlozes rezultātiem, taču nav paredzams, ka starp pirmajiem un pēdējiem spēlētājiem būs ļoti liela laika starpība. Turnīrs risināsies kā handikapu spēle kungu un dāmu grupās.

Sacensību nolikumu var skatīt zemāk.

Pavasara kauss

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks.

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2003.g.29.Martā.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Handikapu spēle ( Neto) 9 bedres.

2.3. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē .

2.4. Kungi spēlē vienā grupā: 0 – 36 HCP

2.5. Dāmas spēlē vienā grupā: 0 – 36 HCP

3.Vietu dalīšana

3.2.Handikapu spēle: ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi , tad izspēlē “pēkšņās nāves“ pārspēli. Pārspēle notiek 9.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēle tiek atkārtota uz 9.bedrītes utt.

4.Starta laiks

Starts notiks saskaņā ar izlozi. (Paziņos 28.03.03 pulksten 17.00)

5.Pieteikšanās

Pieteikšanās sacensībām līdz 28.03.03 pulksten 12.00

6.Tiesāšana.

Sacensību galvenais tiesnesis Valdis Liepiņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās GK "Viesturi" sacensību komitejas locekļi

7.Dalības maksa.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5,-Ls.

Pēdējās izmaiņas , 26.03.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē