Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Aukstums laukumu plānus neiespaido

Pēc vasarīgās nedēļas nogales aprīļa sākums stindzina rokas, taču Latvijas golfa laukumu plānus nepatīkamās izmaiņas laika apstākļos nav koriģējušas. Kā jau iepriekš bija solīts, trešdien sāka darboties "Ozo Golf" treniņlaukums, bet "Viesturos" joprojām var gan trenēties, gan spēlēt.

"Ozo Golf" direktors Armands Puče golfs.lv apliecināja, ka treniņlaukums trešdien tiešām darbojas, un aukstais laiks nav šķērslis. Arī "Ozo Golf" spēles laukumā sezonas atklāšana ir paredzēta nemainīgā termiņā - 15. aprīlī, un nav paredzams, ka šis datums varētu mainīties.

Savukārt "Viesturu" direktore Sandra Opite stāstīja par apņēmīgiem golferiem, kas laukumā spēlējuši pat 1. aprīlī, kad gaisa temperatūra nebūt nemudināja pievērsties vasarīgām nodarbēm. Lai gan spēlētāju atsaucība ir tieši proporcionāla laika apstākļiem, tas nav mainījis "Viesturu" apņēmību nodrošināt iepriekš solīto iespēju trenēties un spēlēt arī tagad.

Sinoptiķi pagaidām nesteidz iepriecināt ar optimistiskām prognozēm. Šonedēļ laiks saglabāšoties auksts, gaisa temperatūrai svārstoties ap nulli un pat noslīdot mīnusos arī dienas laikā. Uz siltāka laika atgriešanos varot cerēt tikai nākamās nedēļas vidū.

Ne velti golfera ekipējumam tiek pieskaitīti arī silti dūraiņi, un aprīļa sākums tikai to atgādina.

Pēdējās izmaiņas , 02.04.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē