Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Precizēta pieteikšanās sacensībām kārtība

 Ir pieņemti precizējumi pieteikšanās sacensībām kārtībā 2003. gada sezonai, kas paredz arī soda sankcijas par atteikšanos startēt turnīrā pēc pieteikuma iesniegšanas. Pieņemtās normas attiecas tiklab uz sestdien paredzētajām golfa laukuma "Viesturi" sezonas atklāšanas sacensībām, kā uz visiem pārējiem turnīriem.

Spēlētāja pienākums ir pieteikties nedēļas nogalē paredzētajiem turnīriem līdz tās pašas nedēļas ceturtdienai plkst. 20, kad notiek sacensību dalībnieku izloze. Izlozes risināsies turnīru rīkojošajā laukumā, un spēlētājiem ir tiesības klātienē vērot izlozi.

Līdz izlozes sākumam nepieteikušies spēlētāji drīkst lūgt sacensību komisāru iekļaut sevi turnīra dalībnieku skaitā. Sacensību komisārs izskatīs iespēju šādu lūgumu apmierināt. Ja spēlētāja lūgumu apmierina, dalības maksa turnīrā viņam tiek noteikta dubultā apmērā.

Par neierašanos turnīrā vai dalības atteikšanu pēc izlozes sākuma, ja nav attaisnojošu iemeslu, no vainīgā golfera tābrīža reitinga atskaita 30 punktu (ja atteikšanās notikusi reitinga sacensībās).

Lēmumus par turnīru reitingu statusu nepiemērotu laika apstākļu gadījumā Sacensību komiteja pieņems tieši pirms sacensībām.

Kas attiecas uz sestdien "Vieturos" paredzēto turnīru, pagaidām vēl tā nākotne ir neskaidra. Jautājumu skatīs vēlāk ceturtdienas vakarā, un pašlaik ir trīs iespējamie varianti - turnīra pārcelšana uz svētdienu, rīkošana sestdien bez reitinga statusa, kā arī sacensību atcelšana.

Pagaidām "Viesturos" ir 10 cm biezs sniegs, un kopš rīta īpašu pozitīvu pārmaiņu nav, atzina sacensību galvenais tiesnesis Valdis Liepiņš, norādot, ka sacensību rīkošana sestdien reitinga statusā izskatās ļoti šaubīga.

 

Pēdējās izmaiņas , 10.04.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē