Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Atklāta pieteikšanās pirmajam reitinga turnīram

Pēc aizkavējušās pavasara sagaidīšanas "Viesturu" laukumā pirmdien beidzot risināsies sezonas pirmais reitinga turnīrs, un laika prognozes liecina, ka nekādas neparedzētas izmaiņas šoreiz nav gaidāmas. Pieteikties Lieldienu kausa izcīņai var līdz sestdienas plkst. 17. Vairs jau šķiet nav jāatgādina, ka kavēšanās ar pieteikšanos šosezon nozīmē divreiz lielāku dalības maksu. 

Lieldienu kausus izcīnīs kungu un dāmu konkurencē, labākos nosakot handikapu (neto) spēlē. Turnīra izloze notiks uzreiz pēc pieteikumu pieņemšanas noslēguma. Pēc izlozes rezultātu un starta laiku saņemšanas tie parādīsies arī golfs.lv.

Pēc pieteikumu apkopošanas, ņemot vērā pieteikušos reitinga pirmā divdesmitnieka spēlētāju skaitu, reitinga komiteja arī aprēķinās provizorisko turnīra koeficientu, kas noteiks sadalāmo punktu daudzumu. Tādējādi vēl pirms turnīra būšot zināms iespējamais punktu guvums.

Pagaidām vēl "Viesturu" grīnkīpers Arturs Ozoliņš grūti pūš, jautāts par laukuma kvalitāti, taču optimistiski piebilst, ka situācija tagad uzlabojas ne pa dienām, bet pa stundām, un tuvākajās dienās jau būs jādomā par paaugušās zālītes appļaušanu.

Mitruma pēc nesenā sniega nokušanas un palijušā lietus pietiek, un straujākai laukuma sazaļošanai ir nepieciešams tikai siltums, ko sinoptiķi arī optimistiski sola. Kopumā laukums jau ir apvilcies, un ziemas pēdas tajā zūd arvien straujāk.

Līdz Lieldienu kausa izcīņai golferiem būs iespēja pirmo reizi šosezon piedalīties turnīrā arī "Ozo Golf" laukumā, tā kā pēc ziemas pārtraukuma sāk pierādīties praksē apgalvojums par vienā nedēļas nogalē gaidāmajiem vairākiem turnīriem.

Lieldienu Kauss

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks.

Sacensības notiek Golfa laukumā "Viesturi" 2003.gada 21. aprīlī.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Handikapu spēle (neto) 18 bedres.

2.3. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē .

3.Vietu dalīšana

3.2.Handikapu spēle: ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi, izspēlē “pēkšņās nāves“ pārspēli .Pārspēle notiek 9.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēlē tiek atkārtota uz 9.bedrīti,utt.

4.Pieteikšanās

Pieteikšanās sacensībām līdz 19.04.2003 pulksten 17.00 tel. 6444390

5.Starta laiks

Starts notiks saskaņā ar izlozi.

6.Tiesāšana.

Sacensību galvenais tiesnesis Arturs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās golfa laukuma Viesturi sacensību komitejas locekļi

7.Dalības maksa.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5,-Ls.

8.Sacensības tiek iekļautas Latvijas Golfa Reitingā.

Pēdējās izmaiņas , 15.04.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē