Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Ozo Golf" uzvar Zviedrijas igaunis un Latvijas dāmas

"Ozo Golf club" sezonas pirmajā turnīrā sestdien pie uzvarām atsevišķās handikapa grupās tika Zviedrijas igaunis Maits Šmits, kā arī Laura Jansone un Māra Puisīte. Par uzvaru "Stableford" punktu spēlē kopā cīnījās gan dāmas, gan kungi, un balvas 90 golferu konkurencē saņēma pirmo triju vietu ieguvēji visās trijās handikapa grupās.

Igaunijas izlases spēlētājs Šmits izcīnīja uzvaru HCP 0-12 grupā, gūstot 36 "Stableford" punktus. Labākais no latviešiem bija Valters Vilde, kas atpalika par vienu punktu un ieņēma otro vietu.

Savukārt Jansone pārspēja visus konkurentus HCP13-24 grupā, savācot 38 punktus, turpmākajās vietās atstājot Raiti Bikši un Andri Čerņavski. Lielākais dalībnieku skaits bija tieši šajā grupā, un Jansonei izdevās pieveikt 39 sāncenšus.

Puisīte uzvarēja HCP 25-36 grupā, sasniedzot absolūti labāko "Stableford" rezultātu - 41 punkts. Par vienu punktu atpalika otrās vietas ieguvēja Lidija Gavrilova, bet trešais 25 spēlētāju konkurencē grupā bija Igors Volodkevičs.

Izsitienu vietas, saprotams, dāmām un kungiem bija atšķirīgas.

Plaši sacensībās bija pārstāvēti igauņi un somi, kam par turnīra norisi pretenziju nevarētu būt. Turnīra rīkotāji bija pat nedaudz pārsteigti, cik raiti ritēja spēle, un izpalika dažkārt sacensībām raksturīgi sastrēgumi un laika stiepšana bumbiņu meklējumos.

"Ozo Golf" vadītājs Armands Puče pauda gandarījumu par lēmumu šopavasar nedaudz pavilkt garumā iespēju spēlētājiem tikt laukumā, tādēļ grīni sacensībās jau bija gandrīz tādi kā sezonas vidū. Laukuma kvalitāte pārsteidza arī "Ozo Golf" tālākos viesus no Skandināvijas.

Nākamais turnīrs "Ozo Golf" būs jau sestdien (26. aprīlī), kad pavasara hokeja trakums nepaliks nepamanīts arī golfa spēlētāju sabiedrībā. Plašāk par pāru spēles turnīru "Hokeja trakums sākas golfa laukumā" golfs.lv vēstīs tuvākajās dienās.

"Ozo Golf Club" sezonas pirmā turnīra pilnīgi rezultāti apskatāmi sadaļā 'turnīri-rezultāti'.

Pēdējās izmaiņas , 21.04.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē