Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunumos statistika un LGF komiteju darbības principi

Pēc Mareka Nemmes pūliņiem statistikas datu apkopošanā arī golfs.lv var iepazīstināt ar saistošajiem skaitļiem, kas bezkaislīgi vēsta par spēlētāju panākumiem un potenciālajām iespējām rezultāta uzlabošanā. Statistikas dati ir apkopoti trijās kategorijās - Stableford, GIR un ripināšanā.

Ripināšanā līderu pozīcijas dala Aldis Puisītis un Māris Gulāns, bet Valdis Liepiņš ir sasniedzis labākos rādītājus piekļuvē grīniem (GIR) un arī vidējā "Stableford" rādītājā. Statistikas dati ir apkopoti pēc "Viesturos" notikušās Lieldienu kausa izcīņas.

"Stableford" vērtējumā spēlētāju rezultāti tiek pielīdzināti HCP 0, un no sasniegtajiem rezultātiem tiek rēķināti stableford punkti par spēli.

Pilnīgi statistikas dati ir apskatāmi sadaļā Statistika.

Jaunumi ir arī golfa funkcionāru darbībā. Realizējot plānu par Latvijas Golfa federācijas (LGF) darbības caurskatāmību, federācijā ir tapis dokuments, kas ļauj gūt priekšstatu par LGF komiteju lēmumu projektu tapšanas un realizēšanas gaitu, kā arī dažādu pasākumu organizēšanas principiem un finansējuma piešķiršanas kārtību. Apskatīti arī jautājumi, kas skar atsevišķu komiteju sadarbību un LGF valdes lomu komiteju darbā.

LGF komiteju darbības principi

Lēmumu projektu izstrādāšana.

 LGF komitejas ir darba grupas (4 un vairāk dalībnieki), kas izstrādā sezonas darba (pasākumu) plānu un pieņem lēmumu par tā realizēšanu.
 Komiteju vadītājus un sastāvu apstiprina LGF valde.
 Komitejās tiek sagatavoti lēmumi par konkrētiem attiecīgajai komitejai atbilstošiem pasākumiem.
 Ja konkrētie LGF komitejas lēmumi ir būtiski saistīti ar citu komiteju vai LGF darbību, tad šie lēmumi tiek iesniegti LGF valdē apstiprināšanai.
 Komiteju vadītāji savlaicīgi informē valdes locekļus un pārējo komiteju vadītājus par komiteju tikšanās reizēm.

Dažādu pasākumu organizēšana.

 LGF komitejas organizē komitejas darbam atbilstošos pasākumus.
 Organizējamie pasākumi saskaņojami ar LGF valdi un iesniedzami kā “LGF komitejas sezonas darba (pasākumu) plāns” LGF valdē apstiprināšanai.
 Par darba (pasākumu) plāna izmaiņām komiteju vadītāji informē LGF valdi.

Komiteju darbības un pasākumu finansējums.

 LGF valde apstiprina atbilstošo komiteju sezonas darba plānus un piešķir nepieciešamo finansējumu, iekļaujot paredzamos izdevumus budžetā vai budžeta izmaiņās.
 LGF valde piešķir finansējumu pasākumiem, kuri apstiprināti komiteju sanāksmēs.
 Visi atbilstošās komitejas dalībnieki tiek uzaicināti uz LGF valdes sēdi, ja tiek izskatīti jautājumi par finansējumu vai “LGF komitejas sezonas darba (pasākumu) plānu”. 

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē