Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Spēlēšanai ārzemēs iesaka atlaižu karti

 Ja rodas aizdomas, ka Latvijā pieejamajos golfa laukumos jau kļūst par šauru, un rodas vēlēšanās uzspēlēt ārzemēs, var noderēt "Golf Fee Card", ko Latvijā izplata "I Sports". Ar atlaižu karti var ietaupīt nozīmīgas summas ne tikai golfa laukumā, bet arī viesnīcās un maksājot par auto īri.

"Golf Fee Card" ir specializēta pakalpojumu karte golferiem, kuri ceļo un veic tiešos green fee maksājumus. Pasaulē ir ap 34 500 "Golf Fee Card" lietotāju, no kuriem 75 procenti ir Austrijā, Šveicē un Vācijā.

Kartes lietotājiem solītās green fee atlaides parasti ir 20-50 procenti. Eiropā atlaides tradicionāli ir mazākas, bet vairāk karte ļauj ietaupīt Amerikas laukumos.

Atlaižu karte personai vienam gadam maksā 77 eiro (ieskaitot PVN), bet papildus, jeb tā dēvēto drauga karti var saņemt piemaksājot vēl 48 eiro. No pieteikuma iesniegšanas brīža līdz "Golf Fee Card" saņemšanai paiet divas nedēļas.

Kopumā "Golf Fee Card" programmā līdzdarbojas ap 1800 golfa klubu 67 valstīs. Īrējot auto, "Golf Fee Card" ļauj ietaupīt ap 30 procentiem no maksājamās summas. Atlaides ir spēkā arī aptuveni 4000 viesnīcās. Arī vairākas Rīgas viesnīcas - "Radisson SAS", "Rīga", "Rolands", "Ainavas" - atbalsta "Golf Fee Card" atlaides.

Lai karšu lietotājiem sniegtu pilnīgu informāciju par pieejamajiem pakalpojumiem, ik gadu tiek izlaists atjaunots pamatīgs 870 lappušu ilustrēts katalogs, tādējādi radot iespēju laicīgi plānot ceļojuma maršrutu un apstāšanās vietas. Ar katalogu interesenti var iepazīties gan "I Sports", gan arī "Ozo Golf" klubā.

"Golf Fee Card" atlaides (20%) ir spēkā arī "Ozo Golf" un "Viesturos", taču ne līdzdalībai sacensībās.

Kartes īpašnieki iegūst iespēju arī spēlēt pilnīgi brīvi, jo viņu rīcības golfa laukumā sekas tiek civiltiesiski apdrošinātas...

Pastāv iespēja "Golf Fee Card" apvienot ar "Mastercard / Eurocard" kredītkarti un dažām citām bonusu kartēm - "Lufthansa AirPlus Card", "Jaguar / Daimler Card" un "PGA of Germany". Tomēr jāņem vērā, ka "Golf Fee Card" izmantošanai kredītkartes formātā ir iespējams tikai gadījumā, ja lietotājam ir konts kādā no Austrijas vai Vācijas bankām.

"I Sports" Tel: 9128065, 7807249;Tel/fax: 7 80 72 47, e-mail: laura@isports.lv, www.kaifs.lv

Pēdējās izmaiņas , 09.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē