Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

GK "Viesturi" kausa izcīņas uzvarētāji

Vasarīgos laika apstākļos sestdien kļuva zināmi GK "Viesturi" kausa izcīņas uzvarētāji. Kungiem HCP 0-24 grupā uzvarēja Anthony Simpson, bet HCP 25-36 grupā labākais bija Viktors Burbo. Stroke vērtējumā ar 73 sitieniem nepārspēts palika Valdis Liepiņš. Dāmām HCP vērtējumā uzvarēja Ilga Tiknuse, bet jaunietēm - Anete Indulēna.

Simpson uzvaru nodrošināja 78 sitieni, kas neto vērtējumā viņam deva 66 sitienus. Otrais ar 68 sitieniem (bruto 77) bija Jorgen Jarve, bet trešo vietu ar tādu pašu neto rezultātu ieņēma Vilmārs Jansons.

Otrajā HCP grupā kungiem Burbo uzvaru garantēja 102 sitieni un HCP 36, kas summā deva neto rezultātu 66 sitieni. Otro vietu ieņēma Andris Bisnieks, bet trešo - lietuvietis Daris Lazdinis.

Tiknuse pie "Viesturu" kausa tika, pateicoties neto 72 sitieniem (bruto 106), turpmākajās divās vietās atstājot Aiju Krištopani un Daigu Puisīti.

Jaunietēm HCP vērtējumā Indulēna uzvarēja ar neto rezultātu 68 sitieni (bruto 90), apsteidzot Māru Puisīti un Elīnu Streļuku.

Dāmām kopvērtējumā labākos stroke rādītājus sasniedza Indulēna un Daiga Puisīte (90 sitieni), bet pārspēlē pārāka bija Anete. Pārspēlē par 3. vietu Māra Puisīte pieveica Kristu Puisīti. Pēc 18 bedrīšu izspēles abām māsām bija pa 99 sitieniem.

Atsevišķajā jauniešu vērtējumā labākais ar neto 73 sitieniem bija Mikus Gavars. Kausus visās laureātu kategorijās saņēma pirmo trīs vietu ieguvēji, tādējādi jauniešiem bez balvas nepalika neviens, jo tikai trīs jaunie censoņi bija pieteikušies startam.

Sīvāka konkurence bija senioru vērtējumā, kur 11 dalībnieku konkurencē labākais izrādījās soms Timo Ahvenainen.

Iekšējā golfa kluba "Viesturi" biedru sacīkstē par kausu īpašniekiem kļuva Burbo un Māra Puisīte.

Jāpiebilst, ka turnīrā nepiedalījās pašreizējā ranga līderi ne dāmu, ne kungu konkurencē, tādējādi būtiski samazinot sacensību LGF reitinga koeficientu. Kungiem "Viesturu" turnīra reitinga koeficients bija 0,546, bet dāmām - 0,811.

Pilnīgi sacensību rezultāti apskatāmi sadaļā 'Turnīri-rezultāti'.

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē