Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturu" kausa veiksminieki uzlabo pozīcijas rangā

Arī situācijā, kad vairāku spēcīgāko golferu nepiedalīšanās GK "Viesturu" kausa izcīņā ievērojami pazemināja turnīra reitinga koeficientu, sacensību veiksminieki kungu konkurencē būtiski uzlaboja pozīcijas LGF rangu tabulā. Mazākas izmaiņas turnīrs ieviesa dāmu reitinga galvgalī.

Kungiem "Viesturu" turnīra reitinga koeficients bija 0,546, bet dāmām - 0,811.

Valdis Liepiņš pēc labākā stroke rezultāta (73) sasniegšanas no dalītas piektās vietas reitingā pakāpās uz otro pozīciju, apsteidzot Eināru Medni un pietuvojoties ranga pirmajam numuram Artūram Krukovam. Savukārt Jorgen Jarve pēc "Viesturos" sasniegtā otrā labākā stroke rezultāta (77) rangā veica lēcienu no 36. vietas uz ceturto. Anthony Simpson, kas sestdien uzvarēja neto vērtējumā, bet pēc stroke bija trešais (78), no dalītas 28. pozīcijas izvirzījās 10. vietā.

Pirmajā divdesmitniekā, kas nosaka reitinga turnīru koeficientu, vietu zaudēja Toms Zeltiņš, kā arī Mārtiņš Balodis, Guntis Šantars un Valters Vilde, kuri līdz šim dalīja 20. pozīciju.

Dāmām dalītu pirmo vietu rangā joprojām ieņem Laura Jansone un Vineta Ruka, kuras "Viesturu" kausā nepiedalījās. Trešo vietu dala Daiga Puisīte un Anete Indulēna, kam "Viesturos" izdevās sasniegt labāko stroke rezultātu (90).

Pēc "Viesturu" kausa izcīņas LGF reitinga punktus ir guvuši 82 kungi un 19 dāmas.

Iespēja uzlabot pozīcijas rangā būs jau nākamo sestdien (17. maijā), kad "Ozo Golf" risināsies nākamais reitinga turnīrs "CAT Open". Sacensību nolikumu golfs.lv publicēs pirmdien.

Spēlētāju rangs pēc GK "Viesturi" kausa izcīņas ir apskatāms sadaļā 'Reitingi'.

Pēdējās izmaiņas , 11.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē