Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunumos statistika un hole in one "Viesturos"

Dienu pēc GK "Viesturi" kausu izcīņas "Viesturos" tika fiksēts arī sezonas pirmais hole in one, ko otrajā bedrītē ar veiksmīgu sitienu panāca Aigars Perkums. Ja pieredzes ziņā jaunā golfera izcilajā sitienā lielākie nopelni bija viņam pašam, tad "Viesturu" operatīvā rīcība reitinga turnīra rezultātu apstrādē ļāva Marekam Nemmem nekavējoties saņemt uzskaites kartiņas, un apkopot jaunāko statistiku, kas līdz ar to ir apskatāma arī golfs.lv.

Pagaidām statistikā no aizvadītajiem trijiem reitinga turnīriem vēl joprojām nav iekļauti "Ozo Open" rezultāti, jo šo sacensību rezultātu kartiņas vēl joprojām nav izdevies saņemt, norādīja Nemme. Tādējādi statistikas datos gan kungiem, gan dāmām ir apkopota informācija par Lieldienu kausu un "Viesturu" kausa izcīņu.

Kungiem salīdzinājumā ar pirmo turnīru statistikā līderu pozīcijas nav būtiski mainījušās. "Stableford" punktu vērtējumā vadībā joprojām ir Valdis Liepiņš, pat nedaudz uzlabojot līdzšinējo rādītāju līdz 32,5 punktiem.

Piekļuvē grīniem (GIR) vērtējumā līdzšinējiem diviem līderiem Liepiņam un Vilim Krištopanam pievienojās arī Artūrs Krukovs un Raitis Bikše, veidojot vienotu vadošo četrinieku.

Ripināšanā par vienpersonisku līderi kļuva Māris Gulāns ar vidēji 1,56 putiem. Nedaudz atpaliek Liepiņš ar vidēji 1,58 ripinājumiem.

Dāmām "Stableford" vērtējumā līderes ar 19 punktiem ir Vineta Ruka un Anete Indulēna, bet GIR vērtējumā vadībā ir Elīna Gulāne. Savukārt ripināšanā vadošās pozīcijas ar vidēji 1,67 putiem ieņem Indulēna.

Atgriežoties pie hole in one "Viesturos", jāpiebilst, ka Perkums golfam pa īstam ir pievērsies tikai šogad. Golfera sapni viņam izdevās īstenot svētdien plkst. 15.15. Apsveicam!

Pēdējās izmaiņas , 12.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē