Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmas cīņas ar igaunietēm un somietēm pārceļ uz augustu

Svētdien "Ozo Golf" sezonas pirmo posmu triju valstu mačsacīkstē bija plānojusi aizvadīt Dāmu kluba komanda, taču pēc Igaunijas spēlētāju lūguma "Lady's Fellowship Golf" turnīra cīņas Latvijā notiks tikai augusta sākumā. Līdz ar to turnīra pirmā posma sacensības notiks jūnija vidū Somijā.

Kopš aizvadītās sezonas Igaunijas dāmu komandā ir nomainījusies kapteine, un aprīļa otrajā pusē ziemeļu kaimiņienes pavēstīja, ka uz "Lady's Fellowship Golf" turnīra pirmo posmu Rīgā 11. maijā nevar tikt saspringtā kalendāra dēļ.

Igaunietes ne pirmo reizi turnīra vēsturē izraisīja pārmaiņas iepriekš saskaņotajā turnīru kalendā, taču rīkotājas respektēja viņu situāciju, un pārcēla Rīgas posmu uz vēlāku laiku.

Taču jau pēc sezonas sākuma ieviestās pārmaiņas radīja situāciju, ka dāmām "Ozo Golf" augusta sākumā "Lady's Fellowship Golf" sacensības nāksies aizvadīt piektdien, jo visas nedēļas nogales jau ir laicīgi saplānotas citiem pasākumiem.

"Lady's Fellowship Golf" turnīra pirmais posms tādējādi notiks nevis Latvijā, bet Somijā, kur "Messila" golfa klubā sacensības risināsies 14. un 15. jūnijā. Par komandas sastāvu Latvijas dāmas vēl nesatraucas, jo mēneša laikā daudz kas var mainīties.

Tā kā "Lady's Fellowship Golf" ir handikapa turnīrs (Stableford spēle), kur katrā komandā startē 10 dalībnieces, startam labprātāk tiek pieteiktas golferes ar augstāku handikapu, tādējādi palielinot izredzes uz labu rezultātu.

Pirms nepilna gada dibinātais Dāmu klubs aizvadītajā sezonā veiksmīgi startēja "Lady's Fellowship Golf" turnīrā, gūstot pirmo vietu komandu cīņā ar Igaunijas un Somijas golferēm. LSGK ir izveidojusies stabila sadarbība ar Somijas golfa klubu "Messila" un "Tallinn Golf Club", kuru spēlētājas ir iesaistījušās "Lady's Fellowship Golf" turnīros.

Pēdējās izmaiņas , 13.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē