Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Tapis izvērsts LGF reitings kungiem

Tuvojoties kārtējam reitinga turnīram "CAT Open", plašāku informāciju par kungu panākumiem līdzšinējos trijos ranga turnīros var gūt precizētajā tabulā, kas izvērstā veidā publicēta reitingu sadaļā.

Reitinga līderu pozīcijās precizējumi gan nekādas pārmaiņas nav ieviesuši, taču iespēja vienlaicīgi redzēt rezultātus trijos turnīros ar tajos izcīnītajām spēlētāju vietām un reitinga punktiem ļauj gūt pārskatāmāku priekšstatu par pašreizējo situāciju un aptuveno spēku samēru.

Salīdzinot turnīru koeficientus ar golferu izcīnītajām vietām un par tām saņemtajiem punktiem, vēl skaidrāk ir redzams reitinga noteikšanā šogad pieņemtās sistēmas darbības princips, sacensību svaru rangā padarot atkarīgu no 20 spēcīgāko spēlētāju līdzdalības. No reitinga punktus guvušajiem 84 spēlētājiem mazāk par vienu trešdaļu ir startējuši visos trijos turnīros.

"Cat Open" sacensības "Ozo Golf" notiks sestdien, un, lai gūtu punktus reitingā, turnīram var pieteikties vēl līdz plkst. 17. Sacensību izloze ir paredzēta plkst. 19.

Pēdējās izmaiņas , 15.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē