Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Apskatāma atjaunota statistika

Beidzot ir likvidēts robs līdzšinējā statistikas apskatā. Sadaļā 'Statistika' redzamajos datos ir iekļauti sezonas visu pirmo trīs reitinga turnīru rezultāti. Jaunākā informācija, kurā būtu arī "CAT Open" skaitļi, tiek solīta nedēļas pirmajā pusē.

Kungiem "Stableford" vērtējumā līdzšinējam vienpersoniskajam līderim Valdim Liepiņam pirmajā vietā ir pievienojies Artūrs Krukovs, bet  trešajā pozīcijā izvirzījās Einārs Mednis.

Dāmām labākais "Stableford" rādītājs ir Anetei Indulēnai, kas līdz šim bija dalītā pirmajā vietā. Otrajā vietā izvirzījās Daiga Puisīte, bet Vineta Ruka nu ir trešā.

Piekļuvē grīniem (GIR) vērtējumā līdera pozīcijās ar 61,1 procentu ir Mednis, tiesa gan pēc viena turnīra rezultātiem. No spēlētājiem, kas piedalījušies visos trijos turnīros, labākais rādītājs (40,7%) ir Valdim Liepiņam un Vilim Krištopanam, kas viņus ierindo 5. vietā.

GIR vērtējumā dāmām līderes pozīcijās izvirzījusies Laura Jansone (19,4%), kam seko Daiga Puisīte (18,5%).

Ripināšanā ar vidēji 1,5 putiem (pēc viena turnīra) vadībā ir Ingmārs Jurisons, bet otro vietu ieņem Valdis Liepiņš ar vidēji 1,57 ripinājumiem.

Dāmām ripināšanā līdz šim vislabāk veicies Kristai Puisītei - trijos turnīros vidēji 1,78 puti bedrītē.

Pēdējās izmaiņas , 18.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē