Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Atjaunota statistika pēc "CAT Open"

Pēc sezonas ceturtā reitinga turnīra datu apkopošanas ir apskatāmas izmaiņas spēlētāju statistikā. Daļa līdzšinējo līderu pēc "CAT Open" ir atguvuši pozīcijas, bet citiem tieši atturēšanās no līdzdalības pēdējā ranga turnīrā ļāva ievērojami uzlabot pozīcijas.

"Stableford" vērtējumā par vienpersonisku līderi ir kļuvis Artūrs Krukovs ar 29,6 punktiem, bet otro vietu dala Valdis Liepiņš un vienu reitinga turnīru aizvadījušais Einārs Mednis (pa 28 punktiem).

Krukovs joprojām ir arī līdzšinējos četros reitinga turnīros vienīgā fiksētā eagle autors. Visvairāk bērdiju - 7 - ir Liepiņa rēķinā.

Dāmām, vidēji turnīros gūtajam "Stableford" punktu skaitam sarūkot līdz 13, pirmo vietu dala Laura Jansone un Vineta Ruka, bet daudz neatpaliek arī Daiga Puisīte (12,8), kas vienīgā no līderu trijotnes ir spēlējusi visos četros turnīros.

Piekļuvē grīniem nemainīgi pirmais pēc veiksmīgā starta "Ozo Open" ir Mednis ar 61,1 procentu, bet trīs turnīrus aizvadījušajis Krukovs ar 51,9 procentiem ieņem 2. vietu.

Pēc līderu maiņas dāmām šajā statistikas elementā vadībā ar 20,4 procentiem ir Elīna Gulāne un Ruka. Salīdzinot vidējo GIR rādītāju visiem spēlējušajiem kungiem (17,6 %) un dāmām (8,0 %), kļūst redzams, ka atšķirība te nu jau ir mērāma reizēs.

Ripināšanā, neraugoties uz pieticīgāku rādītāju "CAT Open" (1,83), vadošās pozīcijas ar vidēji 1,64 putiem pārņēma Liepiņš, kam seko Ģirts Grīnbergs (1,65) un Uldis Ķelle (1,69). Līdzšinējais līderis Ingmārs Jurisons pārvietojās uz dalītu 7. pozīciju.

Dāmām, pasliktinoties Kristas Puisītes un Anetes Indulēnas rādītājiem, bez līdzdalības pēdējos turnīros pirmajā vietā izvirzījās Kristīne Bikova vidēji ar 1,83 putiem. Krista Puisīte ir otrā (1,86), bet trešo pozīciju ieņem Jansone (1,89).

Ripināšanā dāmu un kungu kopējie vidējie rezultāti nav tik atšķirīgi - attiecīgi 2,07 pret 1,93.

Nākamā iespēja uzlabot, vai vismaz mainīt, statistikas datus dāmām būs 31. maijā "Ozo Golf", bet kungiem jāgaida līdz 1. jūnija turnīram "Viesturos".

Pēdējās izmaiņas , 20.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē