Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

"Ernst & Young Invitational" turnīrā pulcēs biznesa partnerus

Pasaulē plašu atzinību ir guvusi prakse aicināt darījumu partnerus satikties un labāk iepazīt vienam otru neformālākā atmosfērā, kāda valda golfa turnīros. Arī "Ernst & Young Baltic" labprāt atbalsta tādu praksi, un jau otro gadu pēc kārtas ielūdz savus viesus uz sacensībām, kas sestdien risināsies "Ozo Golf".

Lai gan šādos turnīros būtiska ir iespēja spēlētājiem iepazīt vienam otru ārpus biznesa rāmjiem, tādēļ netiek aizmirsts sacensību princips, golfs.lv stāstīja "Ernst & Young Baltic" pārstāvis Monty Akkeson.

Uzaicinot dalībniekus turnīram, kompānija orientējas uz saviem biznesa partneriem Baltijas valstīs. Īpaši Akkeson uzsvēra, ka "Ernst & Young" turnīrā būs komandu spēle, kas Latvijā un Baltijas valstīs kopumā pagaidām nav tik plaši izplatīta.

"Ozo Golf" būs pārstāvēti ne tikai Latvijā dzīvojošie golferi, bet arī "Ernst & Young Baltic" viesi no Igaunijas un Lietuvas. Vairāk varētu būt Igaunijas spēlētāju, bet Lietuvā golfs pagaidām nav plaši attīstījies, un tur nav tik viegli atrast cilvēkus, kas prastu šo spēli, atzina Akkeson.

"Ernst & Young" līdzīgus golfa turnīrus organizē arī daudzviet citur pasaulē, un Latvijā sacensības ir plānots rīkot vēl vismaz 2004. gadā. Vēlāk "Ernst & Young Baltic" izvērtēs nākotnes plānus, un varētu pieņemt lēmumu dažus gadus aicināt savus golfu spēlējošos viesus uz Igauniju, bet tālākā nākotnē varbūt arī uz Lietuvu.

Turnīrā "Ozo Golf" laukumā piedalīsies 18 komandas pa trim spēlētājiem katrā. Sacensības ritēs "Stableford" vērtējumā, un uzvarētājus noteiks ne tikai komandu konkurencē, bet arī individuāli vīriešiem un sievietēm.

Salīdzinājumā ar pagājušo gadu šoreiz "Ernst & Young" nolēma turnīrā pulcēt mazāku dalībnieku skaitu, lai sacensību norise būtu patīkamāka pašiem spēlētājiem, izvairoties no sastrēgumiem un nepatīkamas kavēšanās.

Pirms gada turnīrā spēlēja 20 komandas pa četriem spēlētājiem katrā, tādēļ turnīrs ieilga līdz sešām stundām, darot dalībniekus nervozus, un laupot daļai sacensību prieku. Tas arī kļuva par iemeslu turnīra dalībnieku skaita samazināšanai.

Pirms gada "Ernst & Young" turnīrā individuālajā vērtējumā kungiem uzvarēja Normunds Mazjānis, bet dāmām labākā bija Lidija Gavrilova.

Pēdējās izmaiņas , 22.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē