Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Var pārbaudīt "Mizuno" iespējas

"Mizuno" pārstāvniecība Latvijā ir noorganizējusi lielisku iespēju mūsu golferiem divas nedēļas abos golfa laukumos izmēģināt slavenā ražotāja jaunākos golfa nūju modeļus. Līdz trešdienai "Mizuno" nūjas varēs testēt "Viesturos", bet no ceturtdienas līdz 3.-4. jūnijam tās būs "Ozo Golf" laukumā.

"Viesturos" nūju testēšanai jāpiesakās jāpiesakās pro shop, vai arī pie club pro Valda Liepiņa, un līdzīga sistēma būs spēkā arī tad, kad "Mizuno" izstrādājumi būs pieejami "Ozo Golf".

*No draiveriem testēšanai ir pieejami divi modeļi:

300S II (E-type) - 2003. gada modelis - Ievērojami pārsniedz USGA limitēto, bet ir ar Eiropā un Japānā amatieriem vismaz līdz 2008.gadam pieļaujamo C.O.R. = 0.83 standartu. C.O.R. nosaka bumbiņas ātruma koeficientu pēc izdarītā sitiena - ja vēziena ātrums ir 100 km/h, bumbiņa uzsāk lidojumu ar 83km/h ātrumu. Testēšanai ir pieejami divi draiveri ar "regular"un "stiff" kātiem. Šiem draiveriem nav milzīgas galvas, taču tajos netrūkst jaunāko tehnoloģiju.

"Blue Fire" - 2002. gada modelis - Daudzi no spēlētājiem ar šo nūju ir veikuši savus tālākos sitienus. Testam pieejama 310cc nūja.

*Testēšanai var tikt arī pie "Mizuno" slavenajiem dzelžiem:

MP-33 sērijas nūjas jau septiņus gadus ir "Mizuno" vienīgais blade, un pirmo sezonu tās savā īpašumā var iegādāties arī ne profesionālie spēlētāji. 

MP-30 nūjas - 2003. gada kolekcijas jaunums - nav nekas jauns Latvijas golferiem, jo vairāku spēlētāju somās šīs nūjas jau ir atradušas savu vietu

MX-20 - labākais 2002. gada modelis un MX-15 alternatīva par pieejamāku cenu. Izmēģināt var gan dāmu, gan kungu nūjas.

*Var izmēģināt arī vedžus:

MP series RAW Black OX ir "Mizuno" jaunums. Šī nūja ir īpaši jākopj, jo tai nav hroma pārklājuma, līdz ar to tā rūsē, kas nodrošina labāku saķeri ar bumbiņu.

Plašāku informāciju par nūju parametriem var iegūt pie golfa laukumu Pro, kā arī "Mizuno" mājas lapā www.mizunoeurope.com. Armands Puče mudina testētājus uzklausīt Olas Engberga padomus, jo "Ozo Golf" pro zināšanas par nūjām ir izcilas, un viņš spēj noteikt, vai kāda konkrēta nūja ir piemērota spēlētājam ar noslieci uz slaisiem, vai hukiem.

Jāpiebilst, ka Engberga prakse nūju lietošanā Latvijai nav tipiska. "Ozo Golf" notiekošajos korporatīvajos pasākumos viņš bez raizēm savas personiskās nūjas treniņlaukumā dod arī tiem, kas pirmo reizi mūžā mēģina trāpīt pa bumbiņu. Kas gan nūjai no tā varētu notikt, saka Engbergs.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē